Care e cel mai nou rasfat de 4 stele pentru turistii din Cluj?

Firma Trend Hospitality, francizor exclusiv pe piaţa românească a Wyndham Hotel Group, a finalizat afilierea hotelului Akantus din Cluj, deţinut de omul de afaceri Răzvan Ţărmure, lanţului Ramada.

Hotelul este amplasat în zona centrală a oraşului, are 100 de camere, patru săli de conferinţe, două restaurante şi un centru wellness. Ramada şi-a anunţat oficial intrarea pe piaţa hotelieră din Cluj la începutul acestui an, lanţul hotelier fiind prezent pe plan local şi în oraşele Bucureşti, Braşov, Iaşi, Oradea, Piteşti şi Sibiu.

Ramada Hotel Cluj este administrat în continuare de EuroTrend Grup Imobiliar, companie controlată de omul de afaceri clujean Răzvan Ţărmure.

În urma afilierii, cifra de afaceri a hotelului ar trebui să crească cu aproximativ 12%, în baza extinderii canalelor de vânzări.

Totodată, Ramada va deschide în această săptămână şi un centru de evenimente, Ramada Cluj Events, axat atât pe zona privată, cât şi corporate.

Pe piaţa locală, brandul Ramada este reprezentat de compania Trend Hospitality, care acţionează ca partener strategic în România, Bulgaria şi Moldova şi deţine exclusivitate de francizare a brandurilor Ramada Worldwide, Super 8 Motel şi Days Inn din portofoliul Wyndham Hotel Group.

EuroTrend Grup Imobiliar, administratorul Ramada Hotel Cluj, a fost fondat în anul 1994, iar în prezent grupul reuneşte 5 firme care activează pe trei segmente de piaţă: business, hotels şi rezidenţial. Sub marca EuroTrend Grup au fost dezvoltate 5 proiecte rezidenţiale, însumând 283 de apartamente şi vile. Grupul imobiliar EuroTrend este controlat de omul de afaceri clujean Răzvan Ţărmure.

Sursa
Add a Comment