Care a fost cea mai tare pacaleala din industria hoteliera?

Primul si cel mai mare hotel zburator! Bine ati venit la Hotelicopter!

Nu incercati insa sa faceti rezervari pentru ca totul este doar o farsa de 1 aprilie! Totul s-a petrecut in anul 2009 prin intermediul unui video viral, pe care l-am atasat mai jos.
Scenariul a fost foarte bine pus la punct, cu detaliile bine planificate. Primul zbor avea sa aiba loc pe 26 iunie 2009 din Aeroportul JFK New York, iar prezentarea lui suna astfel:

„Construit dupa modelul elicopterului rusesc Mil V-12, cel mai mare elicopter realizat vreodata, din care doar doua exemplare au fost proiectate in anii 60, Hotelicopterul intentioneaza sa devina unul dintre cele mai luxoase si mai extravagante hoteluri din lume. Cu 18 apartamente de lux izolate fonic, situate pe cele patru punti ale elicopterului, cu acces la internet wireless, paturi matrimoniale, servicii room-service si propriul restaurant, hotelul zburator este unul de cinci stele si se adreseaza in principal persoanelor cu dare de mana.
Hotelicopterul cantareste nu mai putin de 105.850 de kilograme, iar fiecare aripa este dotata cu elice care masoara 35 de metri, ceea ce face ca distanta dintre varfurile aripilor sa fie mai mare decat cea a unui Boeing 747. Compania producatoare se declara convinsa ca Helicopterul va fi un succes major desi, cele doua elicoptere sovietice construite in anii 60 s-au dovedit mult prea mari si prea greu de manevrat, motiv pentru care productia lor a fost sistata de autoritatile de la Moscova.”

 

Imaginile aratau cam asa…

 

Sursa
Add a Comment