Bucin Mob – Sfaturi pentru alegerea mobilierului de grădină

Cu peste 28 de ani de experiență în domeniul prelucrării lemnului, Bucin Mob oferă astăzi soluțiile optime pentru a întâmpina fiecare client. Renume la nivel european, produse realizate cu conștiința lucrului bine făcut, inovație și calitate – aceasta e oferta cu care Bucin Mob vine pe piața din România. Cum alegem corect un mobilier de grădină și ce capcane trebuie să evităm aflăm de la Lucia Bucin, CEO Bucin Mob:

Care sunt trei capcane des întâlnite la achiziția mobilierului de grădină?

Considerăm că nu există capcane în procesul de achiziție. În cazul nostru, sfătuim clienții legat de tipul de mobilier pe care și-l doresc, pentru ca ei să fie complet mulțumiți. 

Elementele de mobilier care durează sunt construite din materiale naturale și sunt rezistente la intemperii. La fabrica noastră din Reghin producem mobilier de grădină din lemn de salcâm sau rășinos, pe care îl tratăm foarte bine cu lacuri ecologice pe bază de apă. 

De asemenea, pentru a asigura calitatea la cele mai înalte standarde, fiecare produs Bucin Mob este certificat FSC, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 45001:2018.

Căsuța de grădină Skadi

Care sunt 3 sfaturi pe care le-ați acorda unui beneficiar din domeniul rezidențial pentru achiziția corectă de mobilier pentru grădină?

Alegerea corectă a mobilierului de grădină include două componente, estetica și dimensiunile corecte. 

Pentru a asigura o estetică corespunzătoare, beneficiarii pot alege culorile potrivite, în ton cu celelalte elemente de mobilier deja existente, ținând cont și de culoarea pardoselii (pentru grădină, aceasta poate fi de piatră, lemn sau iarbă naturală și artificială). 

Dimensiunile sunt importante: pentru a alege corect, sfătuim clienții să măsoare bine spațiul disponibil și să se asigure că seturile de scaune, mese și banchete sunt suficient de mari pentru a îmbrăca bine spațiul, dar în același timp, suficient de mici pentru a lăsa loc liber pentru trecere sau chiar pentru alte activități în aer liber. Nu este de dorit să încărcăm spațiul cu prea multe elemente, care dificultează trecerea sau care nu permit beneficiarilor să petreacă timp de calitate.

Sfătuim toți clienții noștri să lucreze cu arhitecți și designeri de interior, ori de câte ori au ocazia. În acest mod, clienții se pot relaxa, știind că o echipă de profesioniști îi ajută să amenajeze grădina pe care au visat-o.

Ce piesă de mobilier nu trebuie să lipsească din grădină?

Pentru familiile numeroase recomandăm seturile de banchete și mese și băncile generoase, unde membrii familiei pot petrece timpul împreună. 

Unul dintre produsele noastre de top este setul Salzburg, care are dublă funcție: poate fi folosit fie ca masă cu două banchete laterale, fie pe post de bancă de grădină cu spătar. Este un produs multifuncțional, care permite alegerea modului de utilizare, în funcţie de spaţiul disponibil și activități. 

Setul multifuncțional Salzburg