Bihor: evoluția domeniului HoReCa

Conform datelor analizate cu ajutorul singurei asiastente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultimele 3 luni au fost monitorizate 164 proiecte din domeniul Hotel & Relaxare în județul Bihor. Acestea se întind pe o suprafață de 577 mii mp, iar investițiile ating suma estimată de 1,48 miliarde RON.

CE TIP DE PROIECTE AU PREFERAT INVESTITORII?

Cele mai multe proiecte identificate în ultimele 3 luni în Bihor sunt unități de cazare (89). De asemenea, au fost identificate și 41 spații de agrement (sală sport, club, carting, distracție), 39 proiecte de tip agremenet (ștrand, piscină, locuri de joacă), 24 proiecte de tip Food & Drinks, 5 centre de relaxare, 2 muzee, teatre, galerii, 3 proiecte de tip Entertainment, 2 de tip Expoziții și Conferințe și 1 Zoo.

ÎN CE STADII SE AFLĂ PROIECTELE ANALIZATE?

Potrivit VICTA.ro, în ultimele 3 luni au fost identificate 11 investiții în proiectare, 43 în autorizare, 8 înainte de execuție, 14 în construcție, 7 în stadiul de amenajare, 10 finalizate și 2 în demolare.

CE TIP DE FINANȚARE AU PROIECTELE DIN BIHOR?

Mai mult de 71% dintre proiectele analizate au finanțare privată. Mai exact, au fost identificate 117 investiții private, 38 publice și 9 cu finanțare public-privată.

PE CE ȘANTIERE SE LUCREAZĂ?
  • Bază sportivă TIP 1 P+Ep
  • Complex sportiv Pădurea Neagră P+1E+M
victa.ro
  • Aparthotel și locuințe colective cu servicii complementare