Mini-casuta pe roti: inchiriaza cea mai mica locuinta din lume

Ti-ai dorit vreodata sa stai intr-o casa mica, fara incalzire, aer conditionat, tv sau internet? Nu? Ei bine, daca totusi te razgandesti, ai optiunea sa scapi de stresul si agitatia marilor orase si sa petreci cel putin o noapte in cea mai mica casa din lume.

Creata de sculptorul Jeff Smith, casuta poate fi inchiriata prin Airbnb pentru 55 de dolari pe noapte. Este suficient de mare pentru a acomoda o persoana, are roti si poate fi transportata oriunde, iar review-urile celor care au testat-o sunt destul de promitatoare.

Cu toate ca nu e spatioasa, are ferestre minuscule care iti pot oferi o priveliste frumoasa daca o pozitionezi inspirat. De asemenea, casuta mai are si o chiuveta eco, care foloseste apa uzata pentru a uda plantele, mai dispune de o masa de calcat si o plita alimentata cu gaz pentru gatit.

Deci practic, ai putea locui o perioada aici si ar fi o alternativa cu mai multa intimitate la o camera de camin impanzita de colegi. Trebuie doar sa ai grija sa o „parchezi” intr-un loc de unde sa nu iti faca cineva surpriza de a te impinge la vale.

Chiar daca nu la fel de mici, in Romania se construiesc unitati de cazare de mici dimensiuni, iar in ultima luna, conform datelor adunate de Victa, s-au aflat informatii noi despre 138 de astfel de investitii:

  • In jud. Dambovita urmeaza sa se demareze constructia unei pensiuni agroturistice cu 8 camere
  • In faza de autorizare in jud. Hunedoara este o pensiune in regim de inaltime P+M
  • In jud Cluj se fac recompartimentari si lucrari de reamenajare la un hotel de 3 stele

Doresti mai multe detalii despre aceste proiecte? Completeaza acest formular!