Analiză – câte unități SPA au fost identificate în ultimele 12 luni

Conform datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultimele 12 luni au fost identificate 165 unități SPA la nivel național. Cumulat, acestea ocupă o suprafață de 2,51 milioane mp și presupun o investiție estimată la 6,48 miliarde lei.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Constanța, cu un total de 21 proiecte. Iată cum se prezintă situația în toată țara:

CE TIP DE FINANȚARE AU PROIECTELE ANALIZATE?

Mai multe de 76% dintre proiectele analizate au finanțare privată. Mai exact, au fost identificate 126 investiții private, 7 publice și 32 cu finanțare public-privată.

ÎN CE STADII DE EXECUȚIE SE AFLĂ PROIECTELE?

În ultimele 12 luni au fost monitorizate 1 proiect în stadiul de intenție, 5 în proiectare, 64 în autorizare, 22 înainte de execuție, 36 în construcție, 19 în stadiul de amenajare și 18 finalizate.

PE CE ȘANTIERE SE LUCREAZĂ?
  • Complex hotelier, 193 camere, săli de conferințe și evenimente și SPA – Mercure Sibiu Parc și Ibis Styles Sub Arini, Sibiu
  • Complex hotelier cu centru de recuperare SPA – D+P+4E – 104 unități de cazare, Mureș
  • Ansamblu rezidențial 6 imobile locuințe S+P+11E , 2035 apartamente, centru comercial, Lidl – SPA, sală de fitness – Aqua City, București
victa.ro