Alegeți pentru reședința dumneavoastră Grupul GU și veți avea garanția feroneriei de calitate înaltă „Made in Germany”

Feroneria G-U pentru uși culisante cu ridicare

În calitate de inventator și lider de piață, GU vă oferă feronerii culisante cu ridicare ce se evidențiază printr-un înalt confort în operare, prevenirea în siguranță a încercărilor de intrare prin efracție, o ventilare variabilă a încăperilor și un montaj simplu. Ele sunt adecvate atât pentru ferestrele și ușile de balcon din lemn sau PVC, cât și din metal.

Feroneriile noastre culisante cu ridicare cu motoare și senzori controlate electronic sunt extrem de sigure și disponibile în două variante: puteți atașa sistemul vizibil sau puteți alege o versiune elegantă, ascunsă.

Noua generație de feronerie G-U pentru uși culisant pliante

Noua feronerie pentru ușile culisant pliante conține soluții tehnice care combină avantajele unui sistem cu componente mai puține dar care asigură greutați mai mari ale canaturilor și deschideri totale de până la 6700mm. Tehnica inovativă de realizare a cărucioarelor permite o funcționare lină și silențioasă a foilor individuale de până la 130Kg.

Șina se poate încastra în podea în funcție de sistemul de profile folosit, obținându-se astfel caracteristica de ‚barrier free‘ conform DIN18040.

Feroneria pentru deschidere plan-paralelă GU-966/968 oZ

Feroneriile cu glisare în paralel GU-966 (lemn/PVC) și GU-968 (metal) constituie soluția pentru ferestre și uși de balcon cu lățimi ale canaturilor de până la 2000 mm și greutăți de până la 200 kg. Principiul de funcționare a sistemului asigură o operare comodă și în condiții de siguranță a uși.

Datorită combinării inventive a noilor culise cu foarfece şi role cu rulment cu bile, care sunt amplasate în partea de sus a canatului, cu cărucioarele basculante consacrate cu translaţie, care sunt montate în partea de jos, canaturile culisante se închid şi se deschid uşor şi precis.

Despre G-U:

După o istorie de succes de peste 100 de ani, Gretsch­-Unitas este unul dintre fur­nizorii de frunte în domeniul tehno­logiei fere­strelor și ușilor, sis­temelor de acces automate și sis­temelor de manage­ment al clădi­rilor.

Cererile dumneavoastră se pot adresa atât reprezentanței G-U din București cât și numeroșilor dealeri de la nivel local aflați zona dumneavoastră de resedintă. Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ și nu constituie o soluție tehnică. Oferta finală se va face în baza unei soluții tehnice elaborată de către compartimentul tehnic al firmei. Completați formularul de mai jos pentru o ofertă personalizată: