Ai plati peste 200 de lire pentru o noapte intr-un hotel fara pereti si fara stele?

Nevoia de a iesi din conventional, viralizarea unor idei sau pur si simplu o incercare curajoasa de a testa ceva nou pe piata a dus la aparitia unor optiuni neasteptate de cazare in domeniul hotelier.

Null Stern este exemplul perfect ca nu ai nevoie de o investitie extraordinara sa dai lovitura cu un hotel. Localizat la o altitudine de peste 1000 de metri in Alpii Elvetieni, Null Stern (care in germana inseamna zero stele) este un hotel format dintr-o singura camera amenajata in aer liber.

Steaua aici nu este hotelul ci fiecare oaspete. Am scapat de pereti, iar tot ce ramane este persoana si experienta pe care o traieste aici, a declarat pentru Business Insider Daniel Charbonnier, co-fondatorul acestui spatiu atipic de cazare.

Ce primesti in schimbul celor peste 200 de lire?

Pe langa faptul ca ai parte de experienta unica de a dormi intr-o camera amenajata in aer liber in Alpi, Null Stern pune la dispozitia oaspetilor:
Un pat matrimonial si doua noptiere
Ai o panorama extraordinara a muntilor si stelelor pe timp de noapte – Elvetia devine hotelul
Ai propriul majordom, care te serveste cu mancare si bautura si care iti asigura divertismentul printr-o doza de glume si stiri pe care ti le transmite dintr-un cadru de televizor.
…principalul dezavantaj este ca pentru toaleta trebuie sa cobori la 5 minute distanta

Dupa doua sezoane de succes (2016-2017) in care „hotelul” a fost rezervat in totalitate (in caz ploaie si de vreme rea turistii au putut anula in ultima clipa rezervarea), in 2018 acesta se va redeschide intr-o noua locatie, inscrierile pe lista de asteptare fiind deja deschise pe site-ul appenzellarland.ch.

In anul inaugurarii hotelului, „camera” a fost amplasata la o altitudine de aproape 2000 de metri, in 2017 a fost mutata la 1200 metri, iar pentru 2018 inca nu se stie locatia exacta in care acesta va fi amplasat. Doar cei care completeaza formularul de inscriere vor primi aceasta informatie primii.

Doresti sa afli ce hoteluri se construiesc in Romania? Completeaza acest formular!