HOTEL & RELAXARE: în 2019 1 din 3 proiecte au fost de tip Unități de Cazare

Din totalul de proiecte monitorizate cu ajutorul VICTA.ro în 2019, 1561 sunt spații cu destinație Unități de Cazare de tip hoteluri, pensiuni, hosteluri sau vilă turistică. Valul mare de turiști din anii precedenți susține entuziasmul investitorilor de a direcționa bugete spre astfel de proiecte, drept urmare avem un procent de 30% din numărul total de investiții îndreptate spre acest segment.

De interes pentru cei care au finanțat proiecte în construcții în 2019 au beneficiat și proiectele de tip Agrement (ștrand, piscină, locuri de joacă), dar și localurile de tip Food & Drinks (restaurant, cantină, cafenea).

La secțiunea de relaxare și agrement trebuie neapărat să aducem în prim-plan și cele 715 proiecte de tip Sală de sport, Club, Carting sau Distracție, dar și 116 Centre de relaxare și Spa.

Potrivit VICTA.ro, în 2019 vorbim despre un număr total de 3327 de investiții realizate în domeniul Hotel & Relaxare. Un număr destul de mare, explicat probabil și prin prisma investițiilor multiple ale statului care deschide constant linii de finanțare pentru a sprijini turismul în țara noastră.

Vrei să accesezi aceste investiții? Solicită acum un demo la VICTA!