A inceput constructia unui nou mall de 29.000 de metri patrati in Romania

De cateva saptamani au fost demarate lucrarile la un proiect nou proiect comercial care va creste portofoliul romanesc al Nepi Rockastle la un total de 18 centre comerciale. Daca totul decurge conform planului, Shopping City Satu Mare va fi inaugurat la finalul acestui an printr-o investitie estimata la 40 de milioane de euro.

Satu Mare a fost alegerea fireasca in continuarea strategiei de expansiune pe care NEPI Rockcastle o are in România, orasul avand nevoie de o destinatie moderna de cumparaturi si petrecere a timpului liber. Suntem increzatori ca investitia de 40 de milioane de euro pe care o facem aici le va oferi satmarenilor un spatiu complet de retail si divertisment, pregatit sa le ofere cele mai bogate experiente, a declarat Sebastian Mahu, Head of Asset Management, NEPI Rockcastle.

sursa foto: constructiv.ro

Potrivit companiei, noul centru comercial va avea o suprafata inchiriabila de 29.000 de metri patrati si va fi dispus pe 2 niveluri. Afla de la Victa mai multe informatii despre acest proiect.

Investitie de 50 de milioane de euro si la Targu Mures
Alaturi de proiectul din Satu Mare, Nepi Rockastle mai are in plan si dezvoltarea unui proiect comercial si in Targu Mures. Aici investitia se va ridica la suma de 50 de milioane de euro, suprafata inchiriabila de 50.000 de metri patrati planificata urmand sa fie livrata in doua faze, finalizarea proiectului fiind programata in ultima parte a anului 2019.

Sursa articol: zf.ro

Solicita un demo gratuit cu cele mai noi investitii in centre comerciale din Romania!