Titi Aur construieste un autodrom pe 12,5 hectare

Sursa foto

Campionul de raliuri Titi Aur va construi un autodrom in apropierea Bucurestiului.
Dansul ne-a transmis ca in prima faza dorea sa realizeze investitia cu fonduri proprii si cu imprumut bancar, insa in cele din urma a optat pentru finantarea europeana. Contractul de finantare a fost semnat in luna decembrie a anului trecut, urmand ca peste aproximativ doua saptamani sa fie publicata licitatia pe site-ul fondurilor europene pentru stabilirea antreprenorului. Vor fi doua licitatii, una pentru partea de constructie ( cladirea) si una pentru proiectul de exterior ( simulatoare, platforme etc). Segmentul de exterior va contine si o parte de proiectare.

Proiectul se va întinde pe 12,5 ha si prevede realizarea in prima faza a unei constructii tip hala. Autodromul va avea foarte multe dotari pentru conducerea defensiva: zone de acvaplanare, zone cu denivelari, zone de franari cu aderente diferite, un cerc de 80 metri diametru cu diverse suprafete de rulare si multe locuri in care se vor face exercitii cu masinile, dar si un circuit de 1.200 metri si lat de 12 metri cu zona de macadam, de off-road.

Vrei sa stii cine va face achizitiile la acest obiectiv? Informatii suplimentare gasiti pe Raportul de Investitii. Sau daca nu vrei sa mai pierzi timpul, il poti contacta direct pe colegul nostru:
hotel invest investitii hotel constructii

Adrian Pop
Project Manager Hotelinvest
tel: 0730 031003
email: office@hotelinvest.ro

Fii sigur ca iti vom raspunde cu drag si in cel mai scurt timp posibil.

Sursa