3 sfaturi pentru a alege usile potrivite pentru hotelul sau pensiunea ta

Stim cu totii ca primul criteriu dupa care multi dintre investitori aleg o usa este: pretul.

Ceea ce nu e in totalitate gresit, doar ca lucrul cel mai important si care ar trebui sa conteze cu adevarat este rezultatul obtinut dupa montarea usilor.

usa

In cazul in care usile nu sunt de calitate, singurul lucru pe care il veti obtine vor fi nervi si bani aruncati peÔÇŽ usa.

Usile pentru pensiuni si hoteluri (dar nu numai), pot fi deschize zilnic de sute  de ori, tocmai de accea trebuie neaparat luat in calcul acest aspect, in ceea ce priveste calitatea usilor.

Un alt criteriu important este: functionalitatea. Cat de usor se curata? Cat de usor se intretine?

Nu in ultimul rand, trebuie tinut cont de finisajele cladirii, iar specialistii Deko Doors ne recomanda folosirea usilor simple cu finisaje lucioase pentru cladiri care sunt amenajate modern, in timp ce usile mate cu diverse incastrari lemnoase pot fi folosite foarte bine in cladiri amenajate in stil american. Deasemenea specialistii sugereaza folosirea unor usi din sticla sau cu insertii din sticla pentru spatiile mici sau unde este nevoie de un plus de lumina, aceste aducand  totodata un plus de eleganta incaperii.

Cu siguranta usile contribuie la confortul nostru, atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere functional.. si de ce nu, din punct de vedere al economiei facute pe termen lung, achizitionand din prima faza un produs calitativ care sa  intruneasca toate cerintele unei unitati de cazare de succes..

In medie, o pensiune are nevoie de 27 usi de interior si 3 usi de exterior – studiu realizat de IBC Focus. In Romania au fost anuntate in acest an┬ápeste 1000 de pensiuni si hoteluri – conform IBC Focus. Asta inseamna un necesar de 27.000 de usi.

Articol realizat de Liana Opris in colaborare cu specialista DEKO DOORS, Alina Pietrareanu.