1400 de proiecte HoReCa în construcție: Cum redefinesc companiile turismul viticol

Turismul în domeniul viticol a înregistrat o creștere semnificativă în ultimii ani, iar o parte importantă a cererii tot mai mari pentru vizitele la crame provine de la marile companii care organizează activități de consolidare a echipei sau își desfășoară întâlnirile în aceste locuri.

Peste 250 de crame există în țară, dar doar 200 produc vin îmbuteliat, iar 100 sunt deschise pentru turiști. Companiile organizează teambuilding-uri și ședințe la crame, mutând activitățile în mediul online în timpul pandemiei.

Acest nou mod de lucru combină ședințele cu activitățile de relaxare și degustarea de vinuri. Tendința de a alege cramele pentru ședințe de management este în creștere, cu companii care vin din diverse orașe pentru a beneficia de atmosfera diferită. Companiile investesc în unități de cazare la crame pentru a susține acest turism. Turismul viticol este popular în special în zilele de vineri și sâmbătă, dar evenimentele corporate compensează absența turiștilor în timpul săptămânii.

Harta investițiilor: peste 1400 de proiecte HoReCa în construcție

Conform datelor monitorizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultimele 3 luni au fost identificate 1423 proiecte din domeniul Hotel&Relaxare la nivel național. Dintre acestea, 328 se află în stadiul de construcție.

În topul județelor cu cele mai multe investiții în derulare se poziționează Constanța, cu 119 proiecte. Iată cum se prezintă situația în toată țara:

Pentru informații actualizate și detalii specifice despre proiectele curente de construcție din domeniul HoReCa, consultă Victa.ro – asistenta ta virtuală de ofertare la șantiere.