Ce fac constructorii cand vor sa se relaxeze? Isi construiesc un SPA

Chiar daca poate suna a gluma, de multe ori se intampla ca actionariutul din spatele unor firme din domeniul constructuiilor sa construiasca centre de relaxare. Nu stim exact daca aceste investitii aduc si relaxare financiara…dar cert este ca se practica.

De exemplu firma de constructii Prompt SA Timisoara a inaugurat anul trecut centrul SPA Termalum din Timisoara.

Actionarii din spatele Daw Benta din Targu Mures au ca si investitie si hotelul cu centru SPA Apolo din apropierea orasului.

In prezent firma┬áArdeal Trust – care are cod CAEN┬áFabricarea produselor din beton pentru constructii este investitorul din spatele celui mai nou centru de cazare si relaxare din municipiul Turda.

salis

Salis Hotel & Medical Spa de 4* este un hotel nou ┼či modern care va pune la dispozi┼úie cazare ├«n camere ultramodern─â, servicii de mas─â ┼či bar, organizare conferin┼úe ┼či alte evenimente. Centrul Medical Spa este unul din cele mai moderne la ora actual─â ├«n jude┼úul ClujÔÇŁ, se specific─â ├«n anun┼úurile de recrutare de personal pe un portalul de locuri de munc─â.

Investitia este confirmata de consultantii IBC Focus care au adus informatii suplimentare si au aflat ca investitia va cuprinde doua corpuri de cladire, unul avand destinatia de centru de sanatate (P+4E), in timp ce al doilea imobil (P+2E) va avea ca destinatie o unitate de primire-cazare.

Lucrati in constructii si vreti sa va relaxati in timp ce ofertati? IBC Focus va ajuta sa ofertati la proiecte si santiere in lucru de care altfel nu ati fi aflat. IN acest fel veti creste vanzarile si profiturile…iar afacerile in constructii vor fi mai relaxate.

Vreti sa ofertati la sute de pensiuni si hoteluri in constructie? www.hotelinvest.ro este platforma care va poate ajuta sa stiti cine si unde investeste in domeniul hotelier. Cereti chiar acum o oferta cu un click aici.

Articol redactat de Erika Suba┬á– project manager Hotelinvest.ro