100 de motive sa te promovezi la cei mai importanti proiectanti din Romania

Relatia cu proiectantii este importanta cu orice furnizor Horeca. Dar cine poate sa iti spuna cine sunt cei mai importanti proiectanti din Romania?

HItopIBC Focus vine cu solutia: in curand se va lansa a 6 editie a TOP 100 Proiectanti. In afara de analize si sinteze interesante din domeniu, revista „100 Firme de Top in Proiectare de Constructii 2015” va include si topul cu cei mai mari proiectanti din Romania (realizat in functie de cifra de afaceri, numarul de santiere si alte date esentiale) si va ajunge, bineinteles, in mana acestor 100 proiectanti de top. Ei o vor citi.

Si acum te intrebam – cum ar fi ca acesti proiectanti de top sa iti vada macheta in revista? Ai crea o buna impresie si o buna oportunitate de colaborare cu ei. Dar atentie, numarul de machete este limitat si nu mai foarte mult timp la dispozitie.

Pana la sfarsitul lunii august, poti beneficia de un pachet de PROMOVARE TOTAL (Online+Print), ce include promovarea cu o machete in TOP 100 Proiectanti + 1 articol de promovare pe portalul Hotel Invest. In felul acesta produsele tale vor fi cunoscute atat de cei mai importanti 100 de proiectanti cat si de toti investitorii Horeca, plus alti peste 1000 de proiectanti si desgneri.

Click aici pentru a beneficia de acesta oferta.