Zona cu cele mai multe proiecte din domeniul hotelier

Zona de Nord-Vest a generat cele mai multe proiecte din industria Hotelieră în ultima lună conform asistentei de vânzare la șantiere, VICTA. Județele Bihor, Cluj, Satu Mare, Sălaj, Bistrița-Năsăud și Maramureș au generat în ultimă luna un număr total de 112 de șantiere cu o valoare estimată de peste 883.12 mil RON.  Podiumul a fost întregit de zona de Nord-Est și Centru.

Iata cateva exemple:

  1. Complex rezidential de lux – 4 imobile P+2E+3Et
Proiectul este conceput ca un complex rezidențial de lux, este compus din 4 imobile cu regim de inaltime P+2E+Et, cu parcari subterane si locuri de agrement, parc, teren de tenis.
      2. Complex turistic viniviticol D+P+1E – 13 camere cazare

Complexul consta intr-un imobil dipsus pe regimul de inaltime va cuprinde o sala de sport, o sala de tratament, sauna, vestiare, sala conferinte, sala multifunctionala, sala muzeu, un magazin de vinuri, bucatarie, iar la etaj vor fi 13 camere de cazare.

3. Hotel 4 stele, 125 de camere cu sali de evenimente, restaurant, birouri, centru de tratament, cazino, spatii tehnice si de depozitare

Hotelul va avea săli de evenimente, restaurant, recepţie, birouri, centru de tratamente, dar şi un cazino. Totodată, ar urma să fie amenajate şi spaţii tehnice, spaţii de depozitare, parcări şi căi de acces, dar şi spaţii publicitare.

Cum poți și tu să ofertezi eficient la aceste proiecte? Cere un demo gratuit cu singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere VICTA: www.victa.ro