Visul oricarui hotel: sistemul de aspiratie centralizata Electrolux

Ce este un sistem de aspirație centralizată?

Sistemul de aspirație centralizată constă în montarea unui aspirator central într-o cameră tehnică și crearea unui sistem de tubulaturi și montarea în zone strategice a unor prize pentru aspirare în care se conectează furtunul aspiratorului. Astfel de sisteme au fost concepute pentru a preveni simptomele de alergie și pentru a transforma spațiul interior într-unul curat și protejat din punct de vedere igienic.

Inspirăm aer de până la 5 ori mai poluat în casă decât afară

Studiile cercetătorilor arată că în zilele noastre, inspirăm un aer de până la 5 ori mai poluat în casă decât afară și întâlnim de trei ori mai multe cazuri de astm decât cu câțiva ani în urmă.

Aerul filtrat este eliminat în afara casei, eliminând toate elementele de contaminare, comparativ cu aspiratoarele clasice care recirculă aerul aspirat. Sistemul de aspirație centralizat este ușor de utilizat, convenabil din punct de vedere financiar și foarte eficient.

Avantajul sistemului constă în faptul că acesta nu retransmite particulele de praf aspirate înapoi în spațiu de locuit cum se întâmplă cu aspiratoarele clasice utilizate în prezent. Aduce beneficii reale persoanelor cu afecțiuni respiratorii, nou născuților sau persoanelor alergice la praf.  Pe lângă acestea, avantajele sistemului sunt nenumărate. Procesul de aspirație se realizează cu ajutorul unui tub telescopic și a unui furtun de aspirație lung de 9 metri, fără să fim nevoiți să plimbăm aspiratorul prin toată casa sau să ne chinuim să îl urcăm pe scări.

Nu creează zgomot în locul unde aspirăm, în acest caz, nu deranjează membrii familiei sau vecinii.  Din acest motiv se pretează foarte bine în hoteluri și pensiuni unde clienții sunt foarte diferiți și nu doresc să fie deranjați de zgomotul unui aspirator clasic. Fiind un sistem în sine și nu un aparat electrocasnic, puterea sa de aspirare este mult mai mare decât a oricărui alt aspirator clasic de pe piață. 

Solicită o ofertă pentru sistemul de aspirație centralizat Electrolux!

Sistemul de aspirație centralizat Electrolux este dimensionat și montat în baza unui proiect tehnic, fiind alcătuit dintr-o rețea specială de conducte de vid, montate în nișe special amenajate (construite), îngropate în pereții imobilului, odată cu costruirea acestuia  sau în nișe aparente, mascate, în cazul imobilelor deja construite.

Acesta aspiră, trasportă și depozitează praful prin intermediul furtunului de aspirație, conectat la prize special montate la nivelul peretelui, amplasate strategic pentru a facilita ușurința de a face curat în orice colț al casei.

Soluție atât pentru hoteluri, cât și pentru restaurante, pensiuni, birouri sau școli

Sistemul de aspirație se dovedește a fi o investiție benefică, putând fi utilizat atât pentru spații cu suprafețe relativ mici de câțiva zeci de metri pătrați, în case, apartamente, birouri, hoteluri, pensiuni, restaurante, centre medicale, muzee, școli, cinematografe sau oriunde se dorește o curățenie fără reproș.

În cazul hotelurilor pensiunilor este recomandat să se monteze câte o priză în fiecare cameră, ca în momentul curățeniei zgomotul și deranjul să fie cât mai mic. Depinde foarte mult de proiectul construcției,  însă noi recomandăm ca priza din fiecare cameră a hotelului să fie cât mai aproape de garderobă, iar aceasta să includă un kit de garderobă (cu perie specială pentru îndepărtarea scamelor firelor de păr și altor murdării)

Raportând la investiția necesară unei locuințe familiale de tipul P+1 Et, costul unui sistem de aspirație este destul de accesibil pentru oricine dorește să își mențină atmosfera curată și sănătoasă în interiorul casei pentru o perioadă îndelungată de timp. Prețul final variază în funcție de proiectul construcției, de suprafață și de dorințele clientului.

Harmonya Garden Plus, ca importator al Sistemelor de Aspirație Centralizată Electrolux oferă servicii complete pentru acestea. Solicită o ofertă completând formularul de mai jos: