Viitorul mobilierului office: extensia inventata sa combata sedentarismul

Miscarea ne tine in viata. Si cu toate acestea, ne petrecem jumatatate din viata stand asezati. HOVR™ a fost inventat de doi prieteni, Ron Mochizuki, doctor de medicina fizica si reabilitare si John Godoy, un trainer profesionist. Cei doi au ajuns la concluzia ca trei sedinte de sport pe saptamana nu sunt suficiente pentru a combate efectele adverse ale statului la birou timp de 8 ore pe zii. Ergonomistii prescriu cate 10 minute de miscare dupa fiecare ora stata asezat, insa stiu ca un astfel de program nu este realizabil intr-un mediu office.

Ce este HOVR?

HOVR™ este un leagan pentru picioare – inventie patentata, care poate fi atasat sub un birou sau de un stand mobil, oferind posibilitatea de a face miscare si exercitii in timpul programului de munca, oferind astfel o portita de iesire din sedentarismul asociat muncii de birou.

Produsul este validat de Universitatea din Illinois si certificat NEAT™ de catre Mayo Clinic si s-a dovedit ca nu reprezinta o distractie mentala (nu afecteaza deloc capacitatea de concentrare a utilizatorului).

Printre principalele avantaje ale leaganului de picioare se numara:

  • cresterea concentrarii si a productivitatii prin imbunatatirea circulatiei
  • arderea cu pana la 20% mai multe calorii in timpul serviciului – fiind ideal pentru persoanele ale caror joburi solicita sa stea asezate lungi perioade de timp

Victa, asistenta virtuala de ofertare la santiere, nu se pricepe foarte mult la tehnici de combatere a sedentarismului, dar recomanda sa va directionati atentia spre cele 356 de investitii office despre care a aflat informatii noi in ultima luna. Solicita un demo gratuit!