Un nou trend in domeniul hotelier – cazare cu smartphone inclus – a fost adoptat in premiera de un hotel din Romania

Fidelizarea clientilor in industria hoteliera depinde de foarte multe lucruri. Calitatea serviciilor oferite, conditiile optime de cazare si curatenia trebuie sa fie prioritare. Insa, in era tehnologiei, clientii pot fi „cuceriti” si cu tehnici outside the box – cum este si noul trend de a oferi cazare cu smartphone inclus.

Primul hotel din Romania care le ofera clientilor un smartphone cu minute si internet nelimitat pe toata perioada cazarii este Hotelul The Mansion din Bucuresti.

Stim cat de conectati ne place sa fim, iar cand suntem plecati in calatorii, importanta telefonului si a unei conexiuni bune la internet devin esentiale. Ideea de a oferi clientilor, pe toata perioada cazarii, un telefon inteligent cu minute nelimitate gratuite in tara si strainatate, precum si internet nelimitat este o idee extraordinar de buna. Si probabil este surprinzator ca nu a fost implementata mai devreme.

Dispozitivul Handy este un smartphone cu sistem de operare Android, produs in mod special pentru industria hoteliera. Acesta a fost lansat in 2016 si a fost adoptat cu succes de mai multe hoteluri din lume, iar acum a ajuns in premiera si in Romania.

Hotelul The Mansion are 19 telefoane Handy, cate unul pe camera, iar acestea sunt oferite incepand cu data de 15 iunie, de cand practic a fost scos Roamingul la nivelul Europei.

Sursa articol: wall-street.ro

In era tehnologiei, tot ce tine de administrarea spatiilor HoReCa trebuie sa fie inteligent!

Afla mai multe despre sisteme inteligente de management al hotelurilor si restaurantelor: