Un nou hotel de 5 stele in Timisoara

The Rezidor Hotel Group anunță construcția unui hotel Radisson Blu în cartierul ISHO din Timișoara. Portfoliul companiei în România crește la patru hoteluri, două în curs de operare, iar două în dezvoltare, care se adaugă celor 11 hoteluri (2.628 de camera) funcționale și celorlalte două hoteluri cu acesta (265 de camere) în curs de dezvoltare în Europa de Sud Est. Radisson Blu și Mulberry Development aduc primul hotel international de top în Timișoara, investiția fiind privită ca o referință în ceea ce privește excelența în servicii pe piața locală, dar și pentru ISHO, noul cartier al Timișoarei.

Noul hotel Radisson Blu din Timișoara va fi finalizat în 2020 și va avea 160 de camere, un restaurant gastronomic și un bar concept. Hotelul va avea, de asemenea, un spatiu de 1.000 mp pentru socializare (inclusive un ballroom) și un centru fitness care va funcționa 24/7. Hotelul va fi o componentă integrantă din ambițiosul proiect imobiliar mixt ISHO din Timișoara care cuprinde peste 1.000 de apartamente și 50.000 mp de birouri de nouă generație.

Hotelul va fi construit în zona centrală a orașului, la o distanță de mers pe jos de centrul istoric. Proiectul este o investiție importantă pentru cel mai mare oraș din zona de vest a țării, iar construcția propriu-zisă va fi realizată de Mulberry Development.

Mulberry Development a fost asistat în semnarea acestei colaborări de către casa de avocatură Wolf Theiss, Austria și de către consultanții de la PFK Hotelexperts din Viena.

Radisson Blu Hotel, Timișoara va fi operat de Rezidor Hotel Group.

In Timisoara au mai fost identificate anul trecut 37 de noi ivestitii hoteliere aflate in diverse stadii de executie. Toate aceste investitii sunt prezentate detaliat cu date de contact pe www.victa.ro – asistenta virtuala de vanzari la santiere.