Un nou centru SPA se deschide la Turda de 8 martie

Directorul general al SC.Salina Turda Durgău SA, Vasile Tot, a declarat că mai sunt câteva zile până la inaugurarea noului centru SPA.

Vasile Tot a precizat pentru TurdaNews că se face achiziția dotărilor pentru sala de fitness, avizele de la Direcția de Sănătate Publică și alte autorități cu atribuții în domeniu au fost obținute în proporție de 80%.

spa

“În cel mai scurt timp se va deschide, o săptămână, maxim două, astăzi așteptăm și reprezentantul ISU Cluj să vină să vadă obiectivul… Dotările necesare trec de 100.000 euro, finanțare avem, finalizarea vine de la sine. Am vrut acum de 8 martie să oferim un cadou frumos doamenlor și domnișoarelor prin deschiderea centrului, dar din păcate nu am reușit încă, oricum în luna martie facem sigur inaugurarea dar nu vreau să avansez o dată exactă”, explică Tot.

Pentru amenajarea complexului balnear Potaissa Turda s-a luat un credit bancar în valoare de 9.9 milioane lei, credit angajat de către SC Turda Salina Durgău cu garanția Consiliului Local.

Obiectivul va fi destinat în primul rând turiştilor ce vor vizita Salina Turda şi care pot beneficia de un pachet complet cu cazare, transport, masă şi îngrijire medicală.

Centrul SPA va genera și aproximativ 20 de locuri de muncă.

Sursa poza