Turism și medicină alternativă la ROMEXPO

Mijlocul lunii martie va oferi prilejul întâlnirii cu două manifestari expoziţionale ce au ca punct comun relaxarea. Astfel, între 13 şi 16 martie, vizitatorii sunt asteptăţi la ROMEXPO pentru ediţia cu numărul 31 a Târgului de Turism al României şi pentru a patra ediţie a Festivalului de spiritualitate, medicină alternativă şi terapii complementare.

Cei aflati în căutarea ofertelor pentru Sărbătorile Pascale, vor regăsi la Târgul de Turism al României destinații atât din țară, cât și din străinăte, la prețuri competitive. Spre exemplu, un sejur de 3 nopți la un hotel din stațiunea Predeal, pornește de la 585 lei/persoană în cameră dublă, hotelierii promițând bucate alese la masa festivă. ”Privilegiații vor fi și cei care își stabilesc de pe acum concediul din perioada verii, întrucât ofertele Early Booking sunt foarte atractive. Destinații precum Corfu sau Creta au prețuri începând de la 250 euro/persoană pentru o vacanță de 8 zile la hoteluri de 3 stele, iar Antalya își așteaptă turiștii cu all inclusive timp de 8 zile la hotel de 5 stele, cu prețuri pornind de la 680 euro/persoană. La toate acestea, doar la Târgul de Turism al României, vizitatorii vor beneficia de reduceri ce pleacă de la 10%.”, explică organizatorii într-un comunicat de presă.

Peste 200 de companii din România și din străinăte vor îmbia amatorii de călătorii cu destinații tentante, de cele mai rustice, până la cele mai exotice cum ar fi Maroc sau Malaezia – țări prezente în premieră la Târgul de Turism al României.

Pentru ca relaxarea este un lucru atât de necesar zilnic, dar cu atât mai mult înainte vacanțelor, în aceeași perioadă cu Târgul de Turism al României, la ROMEXPO, are loc și Festivalul de spiritualitate, medicină alternativă si terapii complementare. Cei care vor ajunge la acest eveniment vor testa noi tehnici de masaj și terapii pentru îmbunătățirea circulației, dar vor putea achiziționa la prețuri promoționale uleiuri naturale presate la rece din miez de nucă, semințe de coriandru sau sâmburi de struguri, săpunuri pregătite din plante după retețe de sute ani, ceaiuri aromate și o mulțime de alte produse pentru îngrijire corporală.

“A venit primavara și trebuie să ne pregătim să o întâpinăm întocmai. Și cum vacanțele și starea de bine merg perfect împreună, îi așteptăm pe vizitatori la ROMEXPO pentru patru zile în urma cărora sigur vor avea parte de un an plin de călătorii și bunăstare”, a declarat Mariana Suciu, Director General, ROMEXPO S.A.

Ediția de primavară a Târgului de Turism al României și Festivalul de spiritualitate, medicina alternativă și terapii complementare, vor avea loc la ROMEXPO în Pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5, C6, respectiv Pavilioanele E1 și E2.

 

PROGRAM DE VIZITARE

13 – 15 martie 2014: între 10.00 – 18.00

16 martie 2014: intre 10.00 – 16.00

Prețul biletului de intrare este de 15 lei.