Trendul All Inclusive ajunge si pe litoralul romanesc

Mai multe hoteluri din statiunile de pe litoralul romanesc, in special cele care au contracte cu tour-operatorii germani, ofera pachete all-inclusive pentru sezonul estival 2012.

„Desi produsul ‘all-inclusive’ nu este solicitat decat in mica masura de turistii romani, atunci cand calatoresc in Romania, si desi litoralul romanesc are 95% turisti romani si numai 5% turisti straini, dintre care doar o parte prefera all inclusive, in acest sezon, mai multe hoteluri au ales sa ofere si aceasta optiune de vacanta, in special cele care au contracte cu tour-operatorii germani care au revenit pe litoralul romanesc”, a afirmat presedintele Asociatiei Litoral – Delta Dunarii, Corina Martin, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

In perioada 27 mai – 23 iunie, pe litoralul romanesc, o parte din aceste hoteluri ofera pachete turistice la preturi atractive in cadrul programului „Litoralul pentru toti – all inclusive”, in care sunt asigurate toate cele trei mese, bauturi, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

 

 

Tarifele pentru pachete de cinci nopti all-inclusive sunt de 695 de lei/persoana, la hotelurile de trei stele, de 795 lei/persoana, la patru stele si 895 de lei/persoana, la hotelurile de cinci stele.

De asemenea, la Mamaia s-a inaugurat primul complex cu premium all-inclusive, pachet ce include cazare, pensiune completa, bauturile din timpul meselor la barul restaurantului si la free-barul de pe plaja, acces gratuit la toate locurile de joaca (interioare si exterioare), la terenurile de sport, la piscinele si la plaja complexului.

Potrivit comunicatului, litoralul romanesc iese anul acesta cu oferte all-inclusive, in contextul in care Agentia pentru Siguranta Alimentara din Bulgaria a propus recent ca acest tip de oferte din aceasta tara sa fie disponibile doar la hotelurile de 4 si 5 stele, dupa ce au fost raportate numeroase neconcordante intre capacitatile de cazare si cele de servire in restaurante.

Sursa
Add a Comment