Top 5 cele mai ciudate hoteluri din lume

Pentru ca vacanta este cea mai asteptata perioada a anului pentru fiecare dintre noi, alegerea locului unde ne petrecem concediul trebuie sa fie analizata foarte bine cu ceva timp inainte.
Haideti sa vedem cele mai ciudate hoteluri din lume!

 

1. Hotelul din teava de scurgere Das Park, Austria

 

Este ca si cum ai dorm intr-o doza de suc gigantica. Aceste tevi de scurgere, transformate in apartamente de lux sunt inventia austriecilor. Din fericire pentru oaspeti, acestea nu au cum sa o ia la vale in timpul noptii datorita greutatii ÔÇô dar oare cine ar vrea sa doarma intr-o teava?

 

2. Hotel Alcatraz, Germania

 

Daca ai avut mereu o dorinta de a petrece o noapte sau mai multe intr-o inchisoare germana, dar cu ocazia de a pleca oricand doresti, aceasta este sansa ta. Camerele hotelului Alcatraz sunt foarte moderne, o combinatie intre IKEA si concepte de David Lynch. Singurele semne de viata la inchisoare sunt numerele camerelor inscriptionate cu vopsea si barele de metal la geamuri.

 

3. Hotelul Costa Verde, Costa Rica

 

Numele nu spune nimic, dar hotelul este de fapt un Boeing 727 din 1965 care a fost transportat ├«n mijlocul junglei ┼či transformat ├«ntr-un hotel. Astfel, cei de la Costa Verde au vrut s─â dea impresia c─â avionul s-a pr─âbu┼čit printre copaci. ├Än interior exist─â dou─â dormitoare, o buc─ât─ârie ┼či un restaurant, plus un balcon cu vedere la jungl─â.

 

4. Dog Bark Park Inn, USA

 

Acest hotel, situat in Cottonwood, Idaho, este construit sub forma unui caine beagle. Detinut de cativa artisti in ale lemnului, care spun ca si-au permis aceasta investitie din banii pe care i-au facut vanzand statuete mici sub forma de caini, acest hotel este locul ideal pentru cei absolut obsedati de caini. Toate elementele din gote, de la vase, asternuturi si decoratiuni sunt legate de caini. Cea mai ciudata caracteristica a acestui hotel este ca intrarea se face pe niste scari in partea din spate.

 

5. Jules Undersea Lodge, Florida

 

Este un hotel din Florida care este construit sub apa. Astfel poti avea privilegiul sa ai o priveliste minunata chiar si cand te pui la somn.

 

Tot ce trebuie sa faci acum este sa alegi destinatia vacantei tale!
Add a Comment