Toalete fara intimitate la un hotel de lux din New York

Un hotel cu pretentii din New York le ofera clientilor o perspectiva inedita asupra orasului. Si anume una vazuta din intimitatea toaletelor. Inedita este, insa, si privelistea de care au parte trecatorii.

Un luxos hotel din Manhattan propune o viziune panoramica a metropolei americane din orice unghi. Iar cei care nu vor sa scape din ochi minunatiile orasului le pot admira chiar si din interiorul toaletelor de la etajul 18 al cladirii. Singura problema este ca si ei pot fi vazuti in toata splendoarea lor de trecatori, care nu o data au profitat de ocazie pentru a face cateva fotografii inedite.

Incantati de ideea de a putea privi la frumusetile New York-ului si din intimitatea toaletei, clientii nu au avut insa habar ca si ei, la randul lor, ajung sa faca parte din peisaj, deoarece geamurile inalte din podea pana la tavan nu sunt opace, ci transparente. „M-am trezit ca erau jos oameni care imi faceau cu mana. Cand stai pe «tron» nu te astepti sa te trezesti ca ai spectatori”, a povestit un australian care a ales serviciile celor de la Boom Boom Room.


Sursa video

Sursa
Add a Comment