Tehnologizeaza bucataria restaurantului tau! Clientii iti vor multumi.

Intr-o perioada in care forta de munca calificata este tot mai greu de gasit, restaurantele ce reusesc sa se tehnologizeze adecvat reduc nevoia de personal in bucatarie, aceasta fiind suplinita de o echipare corespunzatoare ce permite ca buc─âtarii si ajutoarele lor sa lucreze in regim multitasking. In acest fel, timpii scad considerabil, lasand spatiu pentru alte operatiuni.

Hallde-RG-250-Vegetable-Preparation-Machine

Cum ar fi ca timpii de asteptare ai clientului sa fie redusi drastic?  Conti Grup, unul din cei mai importanti furnizori HoReCa de echipamente si accesorii, iti poate oferi solutia care face diferenta in bucataria unui restaurant, hotel sau bistro.

Totusi, daca sunteti un manager norocos si ati gasit personalul potrivit, Conti v─â poate pune la dispozitie orice solutie de care ave╚Ťi nevoie pentru a avea o bucatarie la nivelul cerintelor dumneavoastra. Fie c─â vorbim de zona de preparare, care poate fi acoperit─â cu mai pu╚Ťini oameni ajuta╚Ťi de robotica specific─â, fie c─â vorbim de┬á zona de g─âtit, paleta de produse pe care Conti Grup o de╚Ťine poate acoperi cu u╚Öurin╚Ť─â orice nevoie, solu╚Ťiile venind ├«n ├«nt├ómpinarea clien╚Ťilor ├«n func╚Ťie de nevoi. Ast─âzi de exemplu, ├«n zona de prepar─âri legume, o ma╚Öin─â de cur─â╚Ťat r─âd─âcinoase corect─â ╚Öi un robot de legume versatil reduc de 10 ori timpii de prelucrare.

Retigo1

Exemplu:

Dori╚Ťi ob╚Ťinerea unor cartofi felii pentru a-i pune la cuptor. ┬á50 de kg de cartofi au nevoie de: cur─â╚Ťare – 10 minute, corec╚Ťie ÔÇô 10 minute ╚Öi feliere ÔÇô 15 minute. ├Än varianta manual─â, doar procesul de cur─â╚Ťare ar dura 4 ore, iar un lucru foarte important este acela c─â pierderea la cur─â╚Ťatul manual este de aproximativ 15-20% fa╚Ť─â de produsul brut, automatizarea av├ónd o pierdere de doar 6-7%, cu o ma╚Öin─â corect─â.

50 kg cartofi MOD MANUAL AUTO
Cur─â╚Ťare 4 ore 10 minute
Corec╚Ťie ~2/3 ore 10 minute
Feliere ~1/2 ore 10 minute

Tehnologii precum slow cooking, sous vide, delta T, cuptor pe c─ârbuni, etc, vin ├«n ajutorul buc─âtarilor ├«n redefinirea calit─â╚Ťii produselor din restaurante. Av├ónd o pozi╚Ťie incontestabil─â pe pia╚Ť─â, un amplu portofoliu de clien╚Ťi mul╚Ťumi╚Ťi ╚Öi nenum─ârate recomand─âri, compania Conti Grup este compania de care dumneavoastr─â ave╚Ťi nevoie pentru ca banii dumneavoastr─â s─â fie investi╚Ťi smart.

O afacere de success începe cu un partener de success: CONTI GRUP!