Tehnologizeaza bucataria restaurantului tau! Clientii iti vor multumi.

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

Intr-o perioada in care forta de munca calificata este tot mai greu de gasit, restaurantele ce reusesc sa se tehnologizeze adecvat reduc nevoia de personal in bucatarie, aceasta fiind suplinita de o echipare corespunzatoare ce permite ca bucătarii si ajutoarele lor sa lucreze in regim multitasking. In acest fel, timpii scad considerabil, lasand spatiu pentru alte operatiuni.

Hallde-RG-250-Vegetable-Preparation-Machine

Cum ar fi ca timpii de asteptare ai clientului sa fie redusi drastic?  Conti Grup, unul din cei mai importanti furnizori HoReCa de echipamente si accesorii, iti poate oferi solutia care face diferenta in bucataria unui restaurant, hotel sau bistro.

Totusi, daca sunteti un manager norocos si ati gasit personalul potrivit, Conti vă poate pune la dispozitie orice solutie de care aveți nevoie pentru a avea o bucatarie la nivelul cerintelor dumneavoastra. Fie că vorbim de zona de preparare, care poate fi acoperită cu mai puțini oameni ajutați de robotica specifică, fie că vorbim de  zona de gătit, paleta de produse pe care Conti Grup o deține poate acoperi cu ușurință orice nevoie, soluțiile venind în întâmpinarea clienților în funcție de nevoi. Astăzi de exemplu, în zona de preparări legume, o mașină de curățat rădăcinoase corectă și un robot de legume versatil reduc de 10 ori timpii de prelucrare.

Retigo1

Exemplu:

Doriți obținerea unor cartofi felii pentru a-i pune la cuptor.  50 de kg de cartofi au nevoie de: curățare – 10 minute, corecție – 10 minute și feliere – 15 minute. În varianta manuală, doar procesul de curățare ar dura 4 ore, iar un lucru foarte important este acela că pierderea la curățatul manual este de aproximativ 15-20% față de produsul brut, automatizarea având o pierdere de doar 6-7%, cu o mașină corectă.

50 kg cartofi MOD MANUAL AUTO
Curățare 4 ore 10 minute
Corecție ~2/3 ore 10 minute
Feliere ~1/2 ore 10 minute

Tehnologii precum slow cooking, sous vide, delta T, cuptor pe cărbuni, etc, vin în ajutorul bucătarilor în redefinirea calității produselor din restaurante. Având o poziție incontestabilă pe piață, un amplu portofoliu de clienți mulțumiți și nenumărate recomandări, compania Conti Grup este compania de care dumneavoastră aveți nevoie pentru ca banii dumneavoastră să fie investiți smart.

O afacere de success începe cu un partener de success: CONTI GRUP!