Spatiu de agrement din Salaj isi deschide portile pentru achizitii

In curand locuitorii din Cehul Silvaniei, judetul Salaj, vor avea unde sa se relaxeze. Investitorii doresc sa deschida un spatiu tip welness,  modern, care sa corespunda necesitatilor si standardelor actuale.

Structura functionala are doua functiuni majore, esentiale: strand – bazin de înot cu anexe aferente (numai pe timp de vara) si teren squash. La etajul complexului se va amenaja o locuinta de serviciu al investitorului.mobilierpiscina

Investitia este in stadiu foarte avansat, s-au realizat instalatiile (inclusiv partea de control acces) si finisajele. Beneficiarul a adaugat insa ca pentru partea de dotari ( sezlonguri + masute), se pot transmite oferte. Mobilierul se va face la comanda.

In 2015, specialistii de la Raportul de Investitii, au verificat telefonic peste 350 de investitii din categoria Hotel&Relaxare din regiunea de dezvoltare Nord-Vest. Cele mai multe investitii au fost in judetul Cluj, urmat de Bistrita si Bihor. La coada listei se situaza Satu-Mare si Salaj.

Investitii Nord Vest

Pentru a oferta la spatiul de agrement din Salaj sau la oricare alta investitie Horeca monitorizata de specialistii IBC Focus, contacteaza-ne aici.