Solutii inteligente pentru domeniul HoReCa: Incuietorile electronice VingCard Essence RFID

Assa Abloy Hospitality propune o noua solutie inteligenta de control acces pentru domeniul hotelier, prin care obtine nivelul maxim de siguranta si  usurinta in utilizare, intr-un design care pastreaza esenta unei incuietori.

Essence by VingCard revolutioneaza industria de incuietori electronice prin includerea tuturor componentelor sale, inclusiv cititorul, in interiorul usii, atingand astfel maximul efectului minimalist, adevarata esenta a incuietorii electronice.

Essence by VingCard face pasul decisiv in ceea ce priveste partea hardware instalata pe usa si se potriveste cu adevarat oricarei cerinta de design, imbogatind stilul hotelului dumneavoastra si aduce experienta cu interfata cu utilizatorul catre un alt nivel. Aceasta incuietoare inteligenta face ca totul sa dispara, pastrand doar esenta sistemului de control acces hotelier.

Assa Abloy Hospitality (fosta VingCard Elsafe) este de 40 ani lider in industria de control acces hotelier. In prezent peste 5 milioane de camere din hoteluri, spitale, scoli, vase de croaziera, birouri sunt dotate cu sistemele Assa Abloy Hospitality.