SILKO ESSENCE: linii modulare de gătit fiabile și elegante pentru bucătării profesionale

Începerea unei noi afaceri sau renovarea unei bucătării comerciale existente poate fi o sarcină interesantă, dar descurajantă. După cum știe fiecare proprietar de restaurant, bar sau cafenea, bucătăria este forța motrice care determină succesul afacerii. Amenajarea bucătăriei oferă o oportunitate de a reevalua nevoile afacerii dumneavoastră și echipamentele de bucătărie, aparatele și alte elemente esențiale pe care le achiziționați.

Liniile modulare de gătit de la Silko Essence de la Horeca Land România pot fi o alegere ideală pentru bucătăria hotelului sau restaurantului dumneavoastră, având game de 650, 700, 900 si 1100 mm. 

ESSENCE oferă o gamă completă de echipamente pentru bucătăriile profesionale. Datorită grosimii suprafețelor de lucru, a stilului ergonomic  și a materialelor de înaltă calitate, acestea sunt extrem de fiabile și flexibile, răspunzând la toate cerințele de funcționalitate ale unei bucătării profesionale.

image

Designul gamei Essence este modern, minimalist și elegant, fiind versatil și ușor de integrat în diferite bucătării. Liniile curate și compuse transmit echilibru și armonie ambianței. Designul este funcțional și ușor de utilizat, iar întreținerea este rapidă, pentru o igiena și practicalitate maximă, lăsând mai mult spațiu pentru creativitate și pregătirea vaselor.

Echipamentul de gătit pe care îl utilizați poate determina eficiența și fluxul întregii bucătării. După cum vă puteți imagina, inima oricărei bucătării grozave este bucătarul ei și, în spatele fiecărui mare bucătar, se află echipamentul de gătit de care depinde.

De asemenea, blatul de lucru și spațiile de depozitare au roluri cruciale. FIecare maestru bucătar dorește să aibă cât mai mult spațiu pentru a se desfășura în voie.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre Silko Essence sau depre alte produse din portofoliul Horeca Land România, consultați biblioteca virtuală arhispec.ro.