HOME EXPO la IULIUS MALL Cluj

Toţi cei interesaţi de iniţiativele şi tendinţele din domeniul amenajărilor şi construcţiilor sunt aşteptaţi la Iulius Mall, în perioada 29 NOI-1 DEC 2013, la târgul „Totul pentru casa ta – Home Expo”.

Evenimentul organizat de Open Expo in colaborare cu Iulius Mall şi-a propus să strângă în acelaşi loc companii care doresc să facă viaţa clujenilor mai confortabilă şi mai uşoară, prezentându-le soluţii tehnice, materiale şi idei deosebite.

Home Expo se va desfăşura la parterul Iulius Mall in zona fantanii şi reuneşte firme din varii domenii: construcţii, mobilier, decoraţiuni, finisaje, instalaţii, climatizări, tâmplării, izolaţii, materiale de construcţii, amenajări peisagiste, precum şi din segmentul real estate şi financiar-bancar.

Prin intermediul firmelor expozante se doreşte prezentarea unor produse de calitate şi de actualitate, precum şi facilitarea oportunităţilor de colaborare pentru companii.
Home Expo este o expoziţie cu vânzare, astfel încât cei care îşi doresc un anumit model de birou sau o decoraţiune interioară aparte care ar da bine în sufrageria lor, pot să achiziţioneze piesele dorite in perioada 29 noiembrie-1 decembrie 2013 de la ora 10.00 pana la ora 22.00.