SCHÜCO DEMOTRUCK TOUR 2019 în România: 5 – 11 septembrie

Alukönigstahl România aduce în luna septembrie, în patru orașe mari din România, cele mai recent lansate sisteme și soluții pentru tâmplărie de aluminiu , prin expoziția mobilă SCHÜCO DEMOTRUCK. Aceasta face parte din turul său european al Schüco Internatioal, prin care optimizează într-un spațiu redus, mostre de mari dimensiuni, dar complet funcționale, cu intenția de a le prezenta unui număr cât mai mare de specialiști din domeniul construcțiilor.

”Această inițiativă este o ocazie unică prin care partenerii, arhitecții, constructorii locali, dar și toți cei interesați pot vedea și studia noutățile din portofoliul nostru de produse, prezentate în cadrul expoziției BAU 2019. Așa cum veți vedea, progresăm constant pentru a vă oferi soluții inovatoare, orientate către realizarea unor arhitecturi contemporane, inteligente și eficiente energetic, cât și confortabile pentru ocupanți. Vă așteptăm să vă convingeți”, a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova.

Printre highlight-urile anului se numără fereastra AWS 75.PD, integrată în perete cortină FWS 35 PD, cu design panoramic – profile înguste și suprafețe mari de sticlă, noile sisteme pentru uși AD UP 75 sau sistemul de control acces DCS Smart Touch.

În plus, noile sisteme de ventilație descentralizată Schüco VentoTherm Twist și Ventolife, montate pe ferestre construite din diverse sisteme de aluminiu, susțin direcția noastră de dezvoltare centrată pe un stil de viață mai confortabil atât acasă, cât și la birou.

Ușa de balcon cu prag 0, dar perfect etanșă la intemperii, este un nou beneficiu pentru accesul fără bariere și facil pentru vârstnici, copii sau persoane cu dizabilități.

Sistemul de pereți cortină Schüco FWS 60 CV este în continuare un punct de atracție, fiind soluția constructivă care face ca lățimile vizibile ale profilelor să fie identice pentru elementele mobile și pentru câmpurile fixe. Acesta permite realizarea unor ferestre de mari dimensiuni, egale cu înălțimea etajului,  spectaculoase din punct de vedere estetic, dar, în același timp, sigure.

Pentru producătorii de tâmplărie, așa numitul Fabrication Data Center oferă un nou mod de acces la documentația de fabricație, la video-uri despre execuție și montaj, fiind un instrument foarte util pentru eficientizarea proceselor de producție.

O gamă interesantă de mostre de dimensiuni reduse completează exponatele din această expoziție mobilă.

SCHÜCO DEMOTRUCK va face următoarele opriri în Cluj, Sibiu, Brașov și București:

5 septembrie –  de la 9.00 la 16.00 – Grand Hotel Napoca , Str. Octavian Goga nr.1 Cluj Napoca

9 septembrie – de la 11.00 la 17.00 – Piata Habermann, Str. Berarilor nr. 4, Sibiu

10 septembrie – de la 11.00 la 17.00 – Coresi Shopping Resort, Strada Zaharia Stancu 1, Brașov

11 septembrie – de la 9.00 la 18.00 – Timpuri Noi Square – Splaiul Unirii 165,  București

Accesul este gratuit.