Samsung Electronics: Redefinește confortul de climatizare de interior din 1974 până în prezent

Samsung Electronics redefinește confortul de climatizare de interior pentru societatea de mâine de la prezentarea primului său aparat de aer condiționat în 1974.

În 2005, Samsung Electronics a intrat pe piața europeană a aparatelor comerciale de aer condiționat. Scopul Samsung Climate Solutions este de a-i ajuta pe oameni să își identifice starea perfectă, astfel încât să se simtă și să trăiască cel mai bine – fie când muncesc, fie când se joacă sau se odihnesc.

Ne angajăm să furnizăm soluții mai eficiente din punct de vedere energetic prin intermediul unor soluții inovatoare de răcire, încălzire, apă caldă menajeră, refrigerare și clădiri inteligente. Pentru fiecare spațiu în care oamenii creează împreună amintiri de neuitat, fie că este vorba de spații comerciale sau de locuințe.

Pentru partenerii din industrie oferim instruire tehnică continuă în soluții de climatizare și clădiri inteligente, asistență tehnică și post-vânzare. Susținute prin reputația calității și prin soluțiile inovatoare de ultimă oră ale Samsung, inclusiv cele de conectivitate digitală.

Angajamentul pe termen lung față de piața europeană a condus la deschiderea filialei Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) în 2017 în Amsterdam, Țările de Jos. La SEACE, obiectivul nostru este să armonizăm activitățile din peste 30 de țări europene.

Structura noastră comercială este bine organizată pentru a susține și a servi nevoile clienților noștri în mod eficient. În prezent, operăm cu un total de 16 birouri de suport Samsung, dispunem de 8 depozite și centre de distribuție, și operăm 9 centre de instruire specializate. De asemenea, găzduim o sucursală a Samsung Electronics Air conditioner Europe B.V., care este dedicată furnizării de soluții avansate și eficiente în domeniul aerului condiționat pentru clienții noștri din întreaga Europă.