Sala de sport si teren de sport in valoare de peste 14 mil RON asteapta antreprenor

In Hunedoara, orasul Hateg, pe strada Tudor Vladimirescu o investitie de 14.5 milioane de lei asteapta oferte pentru antrepriza generala. Proiectul prevede construire scoala gimnaziala dispusa in regim P+2E, cu suprafata construita de 1393 mp, suprafata desfasurata 4177 mp si suprafata utila de peste 3650 mp si un corp dispus in regim P+1Ep, cu functiune sala de sport si vestiare si grupuri sanitare in suprafata de 1163 mp. In plus, se propune si amenajarea unui teren de sport in aer liber pentru asigurarea spatiului de joc pentru minifotbal si tenis de camp in suprafata de 989 mp, cu covor asfaltic, imprejmuire, dar fara sistem de iluminat nocturna.

Suprastructura propusa se va realiza din cadre de beton in conlucrare cu zidarie confinata din caramida GVP, plansee din beton armat, sarpanta din lemn si invelitoare din tabla faltuita. Sala de sport va avea un teren de joc pentru tenis, volei, baschet. Pentru partea de finisaje exterioare se prevede placaj ceramic Klinker culoare caramiziu, tencuiala decorative de exterioare culoare alb, gri pe termosistem vata minerala, tamplarie PVC 6 camere cu geam tripan culoare alb, invelitoare tabla faltuita culoare gri pentru scoala, invelitoare panou sandwich culoare RAL 9006 gri pentru sala de sport si invelitoare membrane bitumata protectie ardezie pentru sala de sport. La interior se propun zugraveli lavabile culoare alb, pardoseli din gresie de interior, pardoseli din parchet laminat, placaje faianta, palcaje PAL, pardoseala dusumea rasinoasa pentru sala de sport, tavane false si casetate zugravite culoare alb.

Pentru elaborarea proiectului tehnic au colaborat 5 firme: de arhitectura si rezistenta s-a ocupat Biroul Individual de Arhitectura Mirea Iulian Ilie, pentru arhitectura s-a colaborat si cu Ispas Nicolae Birou de Arhitectura, de instalatii s-a ocupat din Alba Iulia compania Dinamic Proiect, pentru partea de drumuri si platforme s-a utilizat experienta companiei Viadromos si pentru partea de detectie si semnalizare incendiu s-a colaborat cu compania Diafan din Alba Iulia.

Necesarul de materiale propus prevede peste 900 mc caramida ceramica, 700 mp panouri termoizolante pentru partea de acoperis sala de sport,  1450 mp tigla metalica pentru acoperisul cladirii care va adaposti scoala gimnaziala, parchet laminat in suprafata de 1780 mp, pardoseala sportiva indoor in cantitate de 650 mp. Pentru termoizolarea cladirilor si pardoselilor se prevad peste 2400 mp de polistiren expandat si aproximativ 3500 mp polistiren extrudat. Tamplaria realizata integral din PVC va acoperi 1200 mp. Pentru partea de tencuieli interioare se vor utiliza peste 15000 mp de glet, amorsa, tencuiala si vopsea lavabila.

In ultimele 120 de zile, doar in regiunea de dezvoltare Vest au fost identificate 17 santiere care vor incopora sali de sport sau sali polivalente, a caror valoare va depasi 126 milioane RON in investitie pentru constructii si dotari aferente si vor avea o suprafata cumulata de peste 51900 mp.

Vrei sa ofertezi la toate aceste santiere si nu numai? Aplica acum pentru un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta de vanzare la santiere.