S-a deschis primul hotel tematic de pe litoral

Hotel Bicaz Pirates Resort***  este prima structura de cazare tematica de pe litoralul romanesc. Inspirat de celebra serie „Piratii din Caraibe„, hotelul si-a propus sa aduca un concept tematic nou si sa ofere clientilor sai mai mult decat servicii hoteliere.

Situat in nordul statiunii Mamaia, pe plaja, langa hotelul Vega, Bicaz Pirates Resort are 158 de camere duble si 8 apartamente si aduce un concept de succes, preferat de turistii din intreaga lume, bazat pe faima si bucuria de a trai a piratilor, conform declaratiilor oferite de reprezentantii hotelului.

hotel-bicaz-pirates

Hotelul Bicaz Pirates Resort propune programe interactive de entertainment, decoruri de poveste si locatii tematice precum: miniclubul si locul de joaca pentru copii Parrot’s Land, Jack’s Bar si un restaurant cu terasa pe malul marii.

Acest concept ar putea fi adoptat pe viitor si de catre alte unitati de cazare de pe litoral, fiind un loz castigator in atragerea turistilor.

Daca doriti sa ofertati la investitiile HoReCa care se construiesc  acum, sau sunt in curs de amenajare, contactati-ne AICI.