ROMHOTEL 2012: Un eveniment de succes

In perioada 15 -18 noiembrie 2012 s-a desfasurat la Romexpo cea de-a 20-a editie a Expozitiei Internationale de Echipamente, Dotari si Mobilier HORECA – ROMHOTEL.

Cele peste 80 de companii prezente in cadrul acestui eveniment au expus pe o suprafata de peste 3,500 mp., bucatarii profesionale, echipamente pentru prepararea cafelei, decoratiuni interioare, mobilier si corpuri de iluminat pentru unitati hoteliere si restaurante, cosmetice pentru hoteluri, produse si echipamente de curatenie, dotari si solutii la cheie pentru profesionistii din domeniu.

Aceasta editie a fost caracterizata nu doar de prezenta brandurilor internationale de top, dar si de o agenda bogata de evenimente conexe, care s-au concentrat pe cele mai relevante trenduri din industria HORECA. Dintre acestea mentionam: seminarul “Peisaj cultural, Arhitectura, Tendinte” sustinut de catre Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, simpozionul „GreenArts Design for Green Hotel”, prezentata de catre Asociatia Ecologica “Turism Verde” si workshop-urile cu tema “De ce un Centru SPA in hotel?” organizate de catre firma Despre Spa.

De asemenea, in cadrul Pavilionului C6 au avut loc zilnic competitii de barista profesional, realizate de catre Asociatia de Cafea de Specialitate, SCAE Romania.

Pentru informatii suplimentare va rugam accesat site-urile evenimentelor: www.targuldeturism.ro, www.rohmhotel.ro.

Contact si informatii:
Andreea Bordeanu – Specialist PR
Tel: 021 207.70.00 Int. 1113
Mobil: 0757.065.654
E-mail: andreea.bordeanu@romexpo.ro
www.romexpo.ro

Nota pentru editori: ROMEXPO SA este o societate cu capital privat, avand ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Societatea este membra a Asociatiei Mondiale a Industriei Targurilor si Expozitiilor (UFI), a Aliantei Targurilor din Europa Centrala (CEFA) a Asociatiei Internationale de Auditare a Statisticilor Expozitiilor (CENTREX) si a Asociatiei Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania (ASOEXPO).
ROMEXPO S.A
Add a Comment