Revoluționarea modului de gestionare a securității și controlului de acces: Iseo Zero 1

Noua gamă de produse electronice a grupului ISEO revoluționează modul de gestionare a securității și controlului de acces. Datorită tehnologiilor inovatoare, produsele din gama ISEO Zero1 oferă confort și ușurință în utilizare, sunt toate integrabile reciproc și oferă posibilitatea de gestionare a accesului în orice situație, într-un mod flexibil, inteligent și sigur.

ARGO App este cea mai recentă evoluție în controlul de acces, aplicația fiind disponibilă pentru orice smartphone (iOS și Android) și este adecvată pentru toate dispozitivele din gama ISEO Zero1 Smart, datorită tehnologiei BluetoothSmart, cu posibilitatea de a asocia fiecărui utilizator autorizări speciale. Pentru a utiliza ARGO App, nu sunt necesare dispozitive hardware suplimentare, iar actualizarea software e gratuită. 

Libra smart

Cilindru electronic cu butoane pe ambele părți

Modulul bluetooth permite comunicarea dintre Argo app și smartphone-ul tău. Sistemul de control acces stand-alone, cititorul de credențiale RFID Multistandard și LED-ul de semnalizare sunt doar o parte din caracteristicile de care beneficiază sistemul Libra Smart. Compatibil cu majoritatea broaștelor pe cilindru cu profil european, instalarea sau înlocuirea se face simplu și rapid, fără cablaje (funcționează cu baterie). Designul unic și inovator este disponibil în finisaje și culori diverse, iar sistemul modular permite o configurare personalizată simplă și rapidă. Libra Smart are disponibilă o gamă dedicată pentru utilizare heavy duty: modelele IP66, IP67, IP69.

Aries Smart

Mâner electronic

Modulul bluetooth permite comunicarea dintre Argo app și smartphone-ul tău. Sistemul de control acces stand-alone, împreună cu cititorul de credențiale RFID Multistandard cu LED de semnalizare și bateria valabilă până la 40.000 de cicluri de încărcare, sunt doar o parte din beneficiile sistemului Aries Smart. Compatibil cu majoritatea ușilor din lemn, aluminiu sau metal, acesta este ușor de instalat chiar și pe uși existente, fiind necesare doar 2 găuri și dispune chiar și de un model de instalare la exterior: versiunea IP5.

Stylos Smart

Cititor control acces

Comunicarea dintre Argo app și smartphone-ul tău este facilitată de prezența modulului bluetooth. Sistemul control acces cu instalare facilă și utilizare simplă este o soluție optimă pentru birouri, companii mici și clădiri rezidențiale. Cititorul de credențiale RFID Multistandard cu tastatură numerică și display grafic sau LED, împreună cu interfața Lockbus pentru integrare directă cu controlere și actuatori ISEO, transmiterea de date criptate și autentificarea securizată cu perifericele, sunt doar o parte din caracteristicile de care beneficiază sistemul Stylos Smart. Este disponibilă chiar și o versiune pentru instalare la exterior, modelul IP66.

X1R Smart

Broască electromagnetică pentru uși blindate

Modulul bluetooth permite comunicarea dintre Argo app și smartphone-ul tău, iar mecanismul de închidere și deschidere este monitorizabil. Sistemul inteligent pentru control acces și interfața Lockbus pentru integrare în sisteme de control acces ISEO, sunt doar o parte din caracteristicile modulului X1R Smart. Modulul poate fi integrat în sisteme domotice, iar accesoriile se adaptează ușor designului ușii.

F9000 cu Mobile validator

Cilindru mecatronic

Cilindrul mecatronic reprezintă securitatea mecanică și flexibilitatea electronică într-un singur produs. Având posibilitate de programare în sistem MK și validator mobil pentru update-ul autorizării prin cheie, acesta este compatibil cu majoritatea broaștelor pentru cilindrii cu profil european. Profilul pentru cheie este înregistrat, patentat, neduplicabil, pentru o securitate totală, iar instalare este extrem de facilă, fără a fi necesare cablaje.

Thesis 2.0

Broască electrică de securitate cu control electronic

Controlul programabil al stării ușii pentru supervizarea securității și interfața Lockbus pentru integrare cu sistemele de control acces ISEO, precum și configurarea stand-alone, care permite interconectarea manuală și automată, sunt doar o parte din caracteristicile broaștei electrice Thesis 2.0. Dispozitivul are un consum redus de energie și prezintă o rezervă, sub formă de booster. Modelul este disponibil în următoarele opțiuni: versiune Standard, Latchbolt, Professional și Mini, precum și versiune Normal Închis (fail secure) și Normal Deschis (fail safe).

Multiblindo Motion Exit

Broască electromecanică automată cu funcție antipanică

Multiblindo Motion Exit este combinația perfectă de securitate și confort, cu posibilitate de integrare cu cele mai avansate sisteme de control acces. Modulul dispune de semnalizare acustică pentru închidere și deschidere și are moduri diverse moduri programabile de funcționare: Total, Light și Free. Deschiderea se face mecanic, din mâner, cu funcție de confort, iar modulul se poate combina cu bara antipanică pentru ieșirile de urgență.

Top Exit dgt

Broască electromecanică

Top Exit este un sistem de deschidere și închidere monitorizat, pentru uși metalice, cu funcție antipanică alcătuită din modulul En 1125 și bara antipanică Palmo. Controlul stării ușii este programabil pentru a ușura supervizarea securității și are posibilitatea de a fi conectat la sistemele de alarmă. De asemenea, interfața Lockbus îi permite integrarea cu sistemele de control acces ISEO.

Push Sirena

Bară antipanică cu alarmă integrată

Push Sirena este soluția ideală pentru magazine și depozite de dimensiuni mici și medii. Sistemul este compatibil cu barele antipanică ISEO, seria Push. Acest model prezintă o alarmă acustică puternică (90dB) atunci când bara este acționată. Funcționează cu baterie cu durată lungă de viață, cu indicator „low battery”. Comutatorul cu cheie pentru programarea funcției „break” permite ieșirea din incintă, fără a acționa alarma.

Trim Tronic

Comandă externă electronică

Trim Tronic se poate combina cu toate dispozitivele antipanică și de urgență ISEO. Managementul control acces se poate face și de la distanță pentru acest model, iar activarea are două priorități, permanentă sau temporară. Dispozitivul este prevăzut cu un sistem de protecție antivandalism și LED de semnalizare.

Date de contact: 

www.feroneria.ro
0257 250 225 
feroneria@iseo.com
fb.com/Feroneria
Adresa: Calea 6 Vânători, nr. 51-53, Arad