Proiect inedit: centru comercial care va conecta 4 turnuri de 11 etaje

Una din zonele cele mai active la nivel de investitii mari reuseste sa surprinda din nou prin anuntarea unui proiect ingenios. Astfel, in imediata apropiere a spitalului Colentina din Bucuresti se vor inalta 2 cladiri rezidentiale in regim 2S+P+11E cu spatii comerciale la parter si alte 2 cladiri cu regim identic.

Investitia prevede, de asemenea, si dezvoltarea unui centru comercial de tip hypermarket in regim 2S+P+E care va lega cele doua ansambluri.

In materie de investitii in proiecte de tip mall-uri sau centre comerciale, Capitala detine, de altfel, pozitia fruntasa cu 13 investitii monitorizate in anul 2019 cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere ÔÇô VICTA. Iata cum arata distributia pe harta a tuturor proiectelor de acest tip, cu o valoare estimata la peste 5.60 mld RON, identificate de la inceputul anului in curs.

Vrei sa afli care este stadiul acestor proiecte si sa le ofertezi pe cele de interes? Solicita un demo GRATUIT la VICTA ÔÇô singura asistenta virtuala de ofertare la santiere din Romania.