Vitis Metamorfosis transforma un conac din Buzau in centru turistic

Vitis Metamorfosis, producator de vinuri premium din Dealu Mare, a achizitionat cu 90.000 euro un conac din judetul Buzau, pe care vrea sa il transforme intr-un centru turistic.

castel vechi

Proprietatea se afla in localitatea Naeni si va fi renovata complet si transformata intr-un centru turistic viti-vinicol. Investitiile planificate in refacerea constructiei sunt estimate la aproximativ 500.000 de euro.

,,Inca de cand s-a inceput investitia in Vitis Metamorfosis, ne-am dorit sa gasim o modalitate prin care sa contribuim la cresterea turismului viti-vinicol in zona. Mai mult, ne bucuram ca am reusit sa achizitionam aceasta proprietate, pentru ca se afla in mijlocul viilor nostre, iar zona are un mare potential turistic. Ne dorim sa transformam conacul astfel incat sa ofere cazare si servicii turistice specifice industriei vinului, la standarde internationale. Planurile noastre includ si amplasarea unui mic magazin de desfacere pentru vinurile noastre, in interiorul conaculuiÔÇŁ, a declarat Giancorrado Ulrich, presedintele Vitis Metamorfosis.

Vor fi amenajate aproximativ 15 camere pentru cazare, o sala pentru un restaurant si spatii pentru organizarea unor degustari de vinuri. Cladirea a fost construita in anul 1920 de catre un arhitect de origine italiana si a apartinut familiei Fintescu.

Sursa