Grupul Kesz investeste in realizarea unui aparthotel in Cluj Napoca

Grupul maghiar Kesz va transforma clădirea care trebuia să devină primul spital privat din Cluj-Napoca în spațiu de birouri și aparthotel, printr-o investiție de 20 de milioane de euro, prima a acestuia din România. 

Inaugurarea clădirii Hexagon Offices & Apartments, prima a grupului Kesz în România, este programată pentru  primele luni ale anului 2019, pe Calea Turzii. Clădirea de birouri va fi una “verde”, de clasa A, certificată BREEAM, îndeplinind cerințele certificării înainte de a fi dată în folosință, susțin reprezentanții dezvoltatorului.

Ea va avea o suprafață de 25.000 mp și este proiectată pentru a deservi 1.600 de spații de lucru și 52 de apartamente în regim hotelier. Până în primăvară, dezvoltatorul semnala încheirea de contracte pentru 30% din suprafață. Clădirea va grupa un supermarket, restaurant, săli de conferințe și de fitness, scrie Ziua de Cluj.

In anii precedenti au existat inclusiv zvonuri privind afilierea cladirii lantului hotelier Sheraton, care ar fi urmat sa deschide o unitate in Cluj Napoca, proiectul pentru unitate fiind realizate de catre CSIKOS TERV din Ungaria.

Conform asistentei de vanzari la santiere – Victa.ro – firma Kesz mai are in prezent in derulare peste 10 santiere in lucru. Vrei sa afli unde si ce construieste Kesz Constructii Romania? www.victa.ro