Piscina Ibiza: Produs de lux cu design modern și rezistență în timp

Piscina este o alegere minunată în sfera ospitalității, în special pentru hoteluri și pensiuni. Există mulți clienți care își planifică vacanțele în funcție de acest aspect, iar investiția într-o piscină poate avea rezultate neașteptate. Piscinele ajută turiștii să se simtă relaxați, ajută la sănătatea acestora și la diversificarea activităților în vacanță.

Piscina IBIZA de la FIBREX CO face parte din gama piscinelor de lux. Designul ei îmbină într-un mod plăcut liniile drepte cu cele curbe, dând naștere unui produs în care partea estetică se împletește armonios cu cea funcțională. În zona treptelor este încorporată o minipiscină care conferă beneficiarului momente de relaxare deosebite.

Piscina IBIZA este prevăzută cu un cămin pentru utilități propriu, astfel distanța utilităților față de corpul piscinei este redus, randamentul instalațiilor de filtrare fiind mult mai mare. O altă caracteristică a piscinei Ibiza este dată de scările confortabile care vă oferă posibilitatea de a intra și iesi ușor din piscină, datorită designului și a sistemului anti-alunecare.

Piscinele FIBREX sunt confectionate din rasini poliesterice speciale, armate cu fibra de sticla. Interiorul piscinei este acoperit cu gelcoat, un smalt poliesteric deosebit de rezistent la uzura, intemperii, variatii de temperatura, radiatii UV, socuri mecanice. Piscinele pot fi executate cu pereti in constructie normala sau izolați termic (construcție izolată) cu o structura tip fagure din polipropilena si spuma poliuretanica. Prin izolare se diminueaza semnificativ pierderile de caldura din apa din cursul noptii, dar si din cursul zilelor mai reci, prelungindu-se astfel durata de utilizare a piscinei.

Mai multe oferte pentru piscine sunt acum disponibile pe arhispec.ro, cea mai mare bibliotecă online cu produse.