Cum au evoluat lucrarile la un ansamblu cu peste 300 de apartamente din Ilfov?

Potrivit unui studiu IBC Focus, in perioadele dificile din punct de vedere al economiei, investitiile rezidentiale mici au fost tot timpul poarta de salvare pentru multi specialisti din industrie. Totusi, in perioada de pandemie nici ansamblurile rezidentiale mari nu s-au lasat mai prejos si iata ca doar in ultimele 2 luni vorbim despre 295 ansambluri rezidentiale si blocuri aflate in constructie. Printre acestea se numara si o investitie estimata la peste 37 milioane lei ce prevede realizarea a 300 de apartamente si a unui spatiu prevazut cu spa si piscina.

Santierul situat in Ilfov se afla in plina constructie, se lucreaza deja la fatada si tencuielile primei scari. Prin proiect va fi dezvoltat un ansamblu rezidential compus din 3 imobile de locuinte colective dispuse in regim S+P+5E.

Aceasta investiei este doar una din cele 295 aflate in stadiu de constructie in ultimele 2 luni. Iata cum arata distributia pe harta a tuturor ansamblurilor rezidentiale mari estimate la o valoare totala de peste 8 miliarde lei.

Vrei sa ofertezi astfel de proiecte? Poti solicita acum GRATUIT 10 santiere de interes pe care sa le ofertezi imediat. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi acest scurt formular: https://ibcfocus.ro/10santiere/