Participă ca expozant la MOBILA EXPO 2019 și beneficiezi de un plus de notorietate

MOBILA EXPOTârg de mobilă cu vânzare – evenimentul la care expun exclusiv producători de mobilă – are loc între 14 și 17 martie 2019, în Centrul Expozițional ROMEXPO.

Participă ca expozant la MOBILA EXPO 2019 și beneficiezi de un plus de notorietate. Iată principalele motive pentru care trebuie să te înscrii:

 

  • vei face parte dintr-un eveniment unic pentru industria mobilei;
  • produsele tale vor fi prezentate într-un spațiu construit la standarde internaționale;
  • vei asigura o creștere a vizibilității companiei pe care o reprezinți;
  • produsele vor fi expuse în fața unui număr mare de vizitatori;
  • ofertele tale vor fi promovate prin intermediul instrumentelor de Marketing și PR ale ROMEXPO.

 

La MOBILA EXPO, expozanții vor contribui la realizarea unei incursiuni în universul diferitelor stiluri de amenajare, iar vizitatorii vor discuta direct cu cei care proiectează și produc mobilă.

Considerăm că aveți experiența necesară pentru a furniza informații despre ce piese se potrivesc diferitelor spații de locuit sau celor destinate activităților profesionale, iar prezența dvs. la târg ar fi un beneficiu pentru ambele părți.

MOBILA EXPO înseamnă mobilier la prețuri rezonabile, realizat în culori, materiale și finisaje aparținând stilurilor precum: minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau cel al anilor ’50, mid-century modern, românesc și neoromânesc.

Târgul de mobilă cu vânzare este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Asociaţia Clubul Român de Mobilă (ACRM).

Detalii despre conceptul MOBILĂ EXPO 2019 și informații despre cum poți să fii expozant în cadrul unui eveniment reper pentru această industrie pe: www.mobila-expo.ro