Centru SPA, pensiune agroturistica sau parc de agreement. Tu ce ofertezi azi?

In ultimele 30 de zile, cu ajutorul asistentei de vanzari la santiere – VICTA, au fost identificate 30 de santiere din intreaga tara care asteapta oferte pentru antrepriza in vederea demararii lucrarilor de constructie. Aceste investitii sunt incluse in domeniul Hotel&Relaxare si vizeaza lucrari pentru infiintare sau reabilitare centre de agrement cu piscine, zone de relaxare si zone de food & drinks, sali de sport si spatii de refunctionalizare zone de agrement si parcuri.

Cele 30 de investitii fac parte din totalul de 172 de santiere identificate la nivel national doar in luna martie. Tototdata, se estimeaza ca lucrarile vor demara pe parcursul anului curent, intrucat in prezent sunt deschise procedurile in vederea depunerii ofertelor pentru antrepriza generala.

Printre cele mai de interes santiere din aceasta categorie se regaesc:

  • Centru SPA cu piscina si sauna propus in judetul Mures in valoare de aproape 2 milioane de lei, pentru care inca se asteapta oferte de antrepriza pana la inceputul lunii aprilie. Cladirea va curpinde 1 bazin de inot, o piscina si o sauna. Sistem constructiv: fundatii continue sub ziduri cu bloc de fundare din beton simplu, structura de rezistenta din lemn cu izolatie vata minerala, acoperis tip sarpanta si invelitori din tigla beton culoare antracit. Functiuni propuse: subsol tehnic, receptie, sala piscina, piscina, sauna, vestiare, dusuri, grupuri sanitare, holuri si terase.

  • In Sandulesti (judetul Cluj) se propune investirea a 800.000 lei prin co-finantare europeana intr-o pensiune agroturistica P+E cu 5 camere si 1 apartament, foisor, grill si loc de joaca pentru copii: functional pensiunea propusa va cuprinde: terase acoperite, zona recreere, receptice, grupuri sanitare, sala de mese si bucatarie, centrala termica, spatii depozitare si 5 camere de cazare cu baie proprie + un apartament pentru a facilita cazarea a 14 persoane. Cladirea propusa are structura de rezistenta din fundatii continue sub ziduri de beton armat, zidarie exterioara din caramida de 30 cm grosime, compartimentari interioare cu caramida de 25- 15 cm grosime, planseu din beton armat, acoperis tip sarpanta.
  • In Suceava, printr-o investitie de peste 3 milioane de lei, primaria Vatra Dornei asteapta oferte pentru demararea unei lucrari de amenajare a unor terenuri de sport exterioare si/sau protejate de balon presostatic, o anexa pentru grupurile sociale, grupri sanitare si spatii tehnice, circulatii de agrement, spatii de joaca, teren de tenis, zona fitness si piste de biciclete pe un teren de peste 13.000 mp.

Vrei sa vezi toate aceste santiere si stadiul lor actual? Solicita un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta virtual─âa de vanzare la santiere.