Novotel Hyderabad Airport introduce „Munca de la hotel”

Preocupările legate de pandemie și restricțiileau făcut ca majotitatea companiilor să practice din nou munca de acasă, iar angajații sunt în permanentă căutare de opțiuni mai sigure și relaxate pentru a rupe monotonia, evident cu un accent mai mare pe igienă. Novotel Hyderabad Airport anunță „Munca de la hotel” cu nenumărate opțiuni din care clienții alege: fie un loc într-o sală de ședințe tradițională, fie în natură.

bwhotelier.businessworld.in

Hotelul oferă diverse opțiuni de relaxare în aer liber, acestea fiind perfecte pentru persoanele care vor să savureze o ceașcă de cafea în natură în timp ce lucrează. De asemenea, hotelul are grijă de toate nevoile dumneavoastră de lucru, fie că este vorba despre WIFI extrem de eficient, articole de papetărie de bază sau tipăriri. 

Potrivit lui Rubin Cherian, director general, Novotel Hyderabad Airport , „Ținând cont de evoluțiile actuale, oferim un spațiu de lucru alternativ și sigur pentru persoanele și organizațiile care doresc să lucreze de la distanță. Spațiile noastre funcționale interioare și exterioare sunt vibrante și favorabile alimentării inovației, productivității și colaborării semnificative și, în același timp, respectă standardele de siguranță și igienă. Colaborăm cu corporații și companii pentru a oferi soluții personalizate care să îndeplinească cerințele lor. ”