Inedit: 10 apartamente in copaci, construite de un faimos hotel

Unul dintre cele mai luxoase lanţuri hoteliere din Marea Britanie a dezvoltat un concept turistic inedit prin construirea unor căsuţe în copaci. Întregul proiect a costat şapte milioane de lire sterline, informează DailyMail.

Conducerea hotelului de cinci stele, Glen Chewton din Hampshire a reuşit să obţină permisiunea de a construi 12 apartamente dotate cu jacuzzi şi saloane de masaj în apropierea unei rezervaţii naturale din sudul Marii Britanii.
Apartamentele de lux sunt construite în coronamentele arborilor şi sunt înconjurate de sălbăticie.
Micul dejun reprezintă un moment magic, deoarece personalul livrează într-un mod foarte discret masa, prin intermediul unor trape, fără a interacţiona cu clienţii.
Apartamentele sunt construite într-o varietate de stiluri, iar mobilierul special comandat întregeşte designul.
Oaspeţii se pot bucura de relaxare într-o cadă cu hidromasaj, sorbind şampanie şi admirând apusul de soare.
Proiectul „Grand Designs” a fost visul arhitectului Martin Hulber care a dorit să construiască cel mai nonconformist şi în acelaşi timp ecologic hotel din Regatul Unit. Hotelul este construit pe piloni pentru a da senzaţia unor căsuţe în copaci.


Niciun copac nu a fost tăiat, nicio rădăcină nu a fost deranjată

Legislaţia foarte restrictivă nu le-a permis dezvoltatorilor să înlăture nici măcar o rădăcină, în plus în timpul lucrărilor aceştia au fost nevoiţi să strămute mai multe familii de bursuci pentru ca animalele să nu fie afectate de zgomotele produse.

Proiectul a constat în amenajarea peisajului şi realizarea unei grădini, investiţia ridicându-se la şapte milioane de lire sterline.
Constructorii au asigurat că rezervaţia în cadrul căruia a fost construit hotelul se va reface în mod natural şi într-un interval scurt de timp.


Sursa
Add a Comment