Monarc Properties intră pe piața hotelieră cu un nou proiect Radisson în Mamaia

Dezvoltatorul imobiliar Monarc Properties, deținut de Alexandru Manea, și operatorul hotelier internațional Mogotel, cu sediul în Letonia, au semnat o scrisoare de intenție pentru gestionarea unui hotel Radisson în Mamaia, Constanța.

Caracteristici și investiție

Hotelul va avea 340 de camere, dintre care peste 100 vor fi apartamente de închiriat sub un brand hotelier. Investiția totală pentru acest proiect se ridică la 50 milioane de euro, fondurile provenind din credite bancare și de la investitori.

Schimbare strategică pentru Monarc Properties

Acest proiect marchează primul proiect hotelier al Monarc Properties, evidențiind o schimbare de strategie după 12 ani de activitate în sectorul rezidențial. Alexandru Manea, fondatorul companiei, a declarat că „ne-am dat seama după 12 ani de real estate că e mult mai ușoară hotelăria decât rezidențialul. Lucrăm cu parteneri care au experiență de zeci de ani și businessul e mai simplu.”

Prin această inițiativă, Monarc Properties își diversifică portofoliul și se adaptează noilor oportunități din piața imobiliară și hotelieră, colaborând cu parteneri de renume internațional.

Vrei să ofertezi la proiecte și șantiere care acum se construiesc în România? Poți găsi astfel de oportunități pe platforma www.victa.ro.

SURSA ARTICOL