Jaqueline HoneyBrass – Alegerea Perfecta intre Confort si Somptuozitate

Jaqueline HoneyBrass – Alegerea Perfecta intre Confort si Somptuozitate
Un design ultramodern realizat din materiale premium, picioare strunjite din lemn de fag, scoica din lemn stratificat si presat, imbracat complet in catifea premium foarte soft la atingere si completat de uimitoarele picioare de alama. Confortul sporit reprezinta un atuu in plus pentru alegerea de a il pozitiona intr-o sala de conferinta, de asteptare sau lounge, Jaqueline HoneyBrass creand o adevarata armonie vizuala.

Materialele textile sunt super moi iar sezutul este realizat dintr-o baza solida, Jaqueline HoneyBrass are un spatar curbat ce ofera un confort perfect chiar si pentru perioade mai indelungate de timp. In realizarea acestor scaune, noi cei de la Gustav Living folosim un adeziv organic pe baza de apa.

Scaunul Jaqueline HoneyBrass este tapitat folosind o catifea premium italiana foarte placuta la atingere, un astfel de material este necesar pentru a asigura un confort ridicat. Extraordinarul detaliu de alama completeaza rafinamentul catifelei si a designului de scaun.

3d rendering interior and exterior design

Scaunul Jaqueline HoneyBrass este definit de armonia completa a designului ce este realizata prin modelul arhaic de fagure atat pe interiorul scaunului cat si pe exteriorul sau. Acest model de fagure se realizeaza de Gustav Living printr-o tehnologie unica in Romania, imbinand cusaturi multi-layer 3D.

Jaqueline HoneyBrass dispune de o aura regala binemeritata datorita picioarelor de alama veritabila. Alama este un material folosit foarte mult in realizarea de instrumente muzicale datorita rezistentei acestuia. Designul fotoliului Jaqueline HoneyBrass va va incanta decorul living roomului dumneavoastra pe o perioada indelungata.

interior of modern dining room. 3D rendering

Scaunul Jaqueline HoneyBrass de la Gustav Living poate fi si personalizat: puteti opta pentru culori multiple si diferite materiale cu proprietati anti-pata. Un strat de protectie suplimentara, precum un material cu proprietati anti-pata, este esential in cazul în care spatiul de dining sau living este des folosit.

De curand, scaunul Jaqueline HoneyBrass a fost prezentat in cadrul Expozitiei Internationale Museum of Now din Berlin, Gustav Living fiind partener in cadrul expozitiei. Detaliile extraordinare au captat atentia participan╚Ťilor, iar confortul oferit a fost extrem de apreciat.