Localurile unde se organizeaza petreceri de Revelion vor fi controlate de ANAF

In perioada 31 decembrie 2015 – 5 ianuarie 2017 inspectorii ANAF vor controla localurile din toata tara care organizeaza petreceri de Revelion.

anafToate resursele care au fost implicate in verificarea centrelor engros din tara vor fi relocate in cadrul noi operatiuni, pe care acestia au numit-o „Revelion 2016”.Inspectorii vor verifica modul in care s-au inregistrat incasarile din seara de Revelion.

Conform comunicatului ANAF┬á „Actiunea se bazeaz─â pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. In etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise si proprii, legate de capacitatea localurilor, numarul pachetelor oferite la vanzare, cuantumul aprovizionarilor si inregistrarea acestora in evidentele contabile, s-au alcatuit profilele de risc si esantionul de verificat.”

Investitorii Horeca au mai multe solutii pentru gestionarea si inregistrarea incasarilor. Cea mai eficienta solutie este folosirea unui soft Horeca specializat. Pentru mai multe detali despre acesta solutie accesati www.Arhispec.ro – cea mai mare biblioteca virtuala cu produse destinata amenajarii investitiior Horeca

Recomandat de pe Arhispec.ro
Hotel booking engine & online marketing solutions
UnityBooking pentru Receptie Hotel