Industria croazierelor revine in forță – 36 de milioane de oameni iși vor petrece vacanța pe mare

Mai lung decât înălțimea Turnului Eiffel, „Icon of the Seas” de la Royal Caribbean este o realizare în domeniul croazierelor de lux.

Nava a trecut recent de primele sale teste pe mare. Cu douăzeci de punți, peste 40 de locuri în care poți savura o cină rafinată sau un pahar de vin, un patinoar, o cascadă de 55 de picioare, nouă vârtejuri și un parc în aer liber cu vegetație autentică, aceasta este cu adevărat o experiență care redefinește conceptul de croazieră.

Noua navă este de cinci ori mai mare decât Titanicul, și, deși unii o numesc un monstru distopic, numeroși pasionați de croaziere și-au rezervat deja locul pe această colosală navă.

The Royal Caribbean's Icon of the Seas has 20 decks

foto: Royal Caribbean International

Royal Caribbean a avut cea mai buna zi de rezervări din istoria sa atunci când biletele pentru Icon, care au început de la $1,537, au fost lansate în octombrie trecut.

Toate cele 5,610 locuri pentru pasageri pe voiajul inaugural din ianuarie 2024 de la Miami la Caraibe sunt epuizate.

Totuși, călătorii de șapte nopți sunt încă disponibile mai târziu în an, iar cei care vor să se bucure de toboganele colorate în stil de mare magnat pot opta pentru un apartament, la prețul de ~$10,864 de persoană.

După o închidere de 15 luni din cauza pandemiei, industria croazierelor a revenit cu forțe proaspete. Anul viitor, se estimează că 36 de milioane de persoane vor alege să-și petreacă vacanța pe mare, comparativ cu 29.7 milioane în 2019, potrivit Cruise Line International Association