Începe Expo Drink & Wine – o incursiune în lumea rafinată a băuturilor!

expo drink & wine

 

Pavilionul Central Romexpo găzduiește între 2-6 noiembrie 2016 Expo Drink & Wine-unul dintre cele mai importante târguri în domeniul băuturilor alcoolice și non-alcoolice din România!

Evenimentul va reuni producători tradiționali de vinuri și băuturi alcoolice, distribuitori din domeniu și producători de echipamente folosite în procesul de vinificație, producători și distribuitori de bere, rom, șampanie și nu numai.

Expo Drink & Wine nu înseamnă doar vinuri și băuturi alcoolice. De o atenție deosebită se bucură și producătorii și distribuitorii de sucuri naturale sau carbogazoase, de concentrate din fructe, de băuturi energizante, organice, cafea și ceaiuri, dar și cei din domeniul apelor plate și minerale.

În cadrul Expo Drink & Wine vizitatorii vor avea posibilitatea de a degusta diferitele sortimente de băuturi, dar și de a afla secretele de producție a băuturilor și derivatelor lor de la specialiști ai companiilor din România, Spania, Grecia, Serbia, Bulgaria, Italia, Austria și Germania.

Expo Drink & Wine reprezintă un punct de atracție pentru vizitatorii care doresc să intre în contact cu marile companii producătoare și distribuitoare de băuturi alcoolice și nealcoolice, care își bazează businessul pe tehnologii avansate, dar și pentru cei fascinați de micile afaceri de familie cu tradiție în domeniu și de realizarea băuturilor din produse ecologice, prin metode transmise din generație în generație.

Cei care vor trece pragul târgului vor putea participa la diferite manifestări conexe, constând în demonstrații sau degustări. În perioada 2 – 6 noiembrie, SCAE România împreună cu Barista School organizează demonstrații de cafea cu alcool, latte art, cafea preparată la ibric, sesiuni de cupping, seminarii pentru doritori și prezentări de metode alternative de brewing. Cafeaua se va oferi la degustare tuturor vizitatorilor! De asemenea, doritorii vor putea degusta vinuri produse în Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară în cadrul Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Pietroasă.

Expo Drink & Wine se desfășoară concomitent cu alte două evenimente cu tematici complementare: INDAGRA – Târg internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei și INDAGRA FOOD – Târg internațional pentru industria alimentara.

Program de vizitare:
2-5 Noiembrie 2016, între orele 10.00-18.00
6 Noiembrie 2016, între orele 10.00-16.00

Acces:
Bilet intrare:
2- 4 noiembrie (miercuri-vineri): 15 lei/zi
5-6 noiembrie (sâmbătă și duminică): 20 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită. Biletele pot fi achiziţionate şi online, accesând platforma de vânzare bilete.

Locuri de desfășurare:
Expo Drink & Wine: Pavilionul Central, nivel 7.70
Indagra Food: Pavilionul Central
INDAGRA are loc în următoarele spații Romexpo:
• Interior – Pavilioanele: C1, C2, C3, C4, C5, C6
• Exterior – Platformele: P1, P2, P3, P4, P5, P6, P7, P8, P10, P11, P12, P13, B1, C1, V5 si V6.

 

expo drink & wine